Varia

Happy 2022!

Een nieuw jaar. Voor sommigen een nieuwe start, voor anderen een verderzetting van wat ze al deden. Voor mij is het altijd een beetje van beide. Een nieuw jaar is het moment om nieuwe doelen te stellen maar niet het moment om al het voorgaande zomaar over de haag te gooien.

Het is het moment van nieuwe goesting, van vernieuwde energie op de een of andere manier. Die 14 dagen verlof die eraan vooraf gingen heeft daar waarschijnlijk ook wel mee te maken :). Ik hoop het komende jaar ook weer wat meer werk te maken van deze blog. De schrijfkriebels zijn er weer, de goesting om er iets van te maken ook. Maar lukt het niet, even goed dan. Ik leg de lat niet te hoog deze keer.

Ik wil deze 1e januari ook gebruiken om jou, als lezer, een prachtig jaar toe te wensen. Haal er alles uit wat er inzit en geniet van elk moment dat 2022 je brengt!

Getagd , ,

8 gedachten over “Happy 2022!

  1. Oops, bijna anderhalve maand te laat. Na januari mag je geen nieuwjaarwensen meer geven zeker? Foert, laat me dan maar even een rebel zijn. Ik hoop dat 2022 een fijn jaar voor je mag zijn en dat je heel wat van je 22 puntjes kan afvinken. Plus een keer met twee blogvriendinnen in Kortrijk kan afspreken. 🙂

Geef een reactie