Varia

2020 in cijfers!

Analytics

Cijfers zijn altijd relatief. Maar ik vind het elk jaar wel weer leuk om een aantal cijfers eens te bekijken en te vergelijken met het jaar voordien. Dus doe ik dat dit jaar gewoon opnieuw. Geen grote geheimen bij Perfect Imperfect. 2020 in een aantal cijfers!

  • Ik las in 2020 50 boeken. In vergelijking met vorige jaren is dat niet zoveel. Veel leesdipjes en een pak minder tijd en zin om te lezen zijn de oorzaak. Ik probeer me te herpakken in 2021 maar de ambitie blijft bescheiden.
  • Perfect Imperfect kreeg 12.773 views.
  • Goed voor 4281 unieke bezoekers. Het aantal views zit maar een klein beetje onder het niveau van vorig jaar. Wat wel verwonderlijk is aangezien een stuk minder geblogd heb. Het aantal unieke bezoekers ligt wel een stukje lager. Dus minder bezoekers maar meer views per bezoeker. Daar kan ik mee leven.
  • Ik kreeg 453 reacties. Dat zijn er zelfs meer dan het jaar voordien. Bedankt voor je reacties lieve lezer!
  • Ik wandelde en liep maar liefst 602 kilometer bij elkaar.
  • En dat in 87 loopjes en 41 wandelingen. Wetende dat ik nog een aantal loopjes niet getrackt heb, ben ik daar heel tevreden mee.

Al bij al mag ik niet klagen. Het was een bijzonder intensief jaar op werkvlak en dat vertaalt zich op vlak van de hobby’s. Als je alles in dat kader bekijkt, vallen die cijfers echt nog heel goed mee.

Hoe zat het bij jou? Tevreden met de cijfers van 2020 of neem je een paar werkpunten mee naar 2021?

Getagd ,

4 gedachten over “2020 in cijfers!

      1. Jongen jongen, ik moet dus echt niet op blogposts reageren wanneer ik moe ben want dan ga ik het blijkbaar over fietsen hebben in plaats van lopen. Toch wel twee totaal verschillende zaken. 🙂

Geef een reactie