CommCommComm, Varia

40 dagen bloggen in de helft!

Hoera! Want #40dagenbloggen is gewoon al in de helft. 20 dagen bloggen dus eigenlijk. Alee, in de praktijk 24. Want er zijn al wat skipdagen gepasseerd en al. Maar ik blik graag eens terug op die 24 dagen bloggen. Want dat ik mezelf hier al serieus verbaasd heb, daar bestaat geen twijfel over.

40 dagen bloggen

Ik heb nog geen enkele skipdag moeten inzetten. *zo fier als ne gieter* Maar kom, ik geef gerust toe, het heeft al een paar dagen nauw gestoken. Zeker vorig weekend had ik het zwaar. En van dat plan om vooruit te bloggen kwam ook niet veel in huis. Andere prioriteiten enzo.

Maar ik vind dan toch nog last-minute ergens een gaatje om wat gedachten neer te pennen voor de dag om is. Het niveau ligt ook misschien niet altijd even hoog maar ik doe wel m’n best om voor goeie en nuttige content te zorgen. Voorbereiden lijkt daar nog altijd het beste te werken, dat heb ik nog maar eens vastgesteld.

De lezers, jullie dus, kunnen mijn blogs blijkbaar ook wel smaken. Want dat #40dagenbloggen blijkbaar enorm goed is voor mijn statistieken, dat moet ik niet onder stoelen of banken steken. Die nummertjes scheren hoge toppen. Dus een dikke merci aan y’all om hier elke dag mijn schrijfsels te komen lezen.

Enneuh, mocht je het nog niet gedaan hebben, je mag nog steeds je mening over mijn blog geven ook. Dat kan nog tot het einde van #40dagenbloggen!

Hoe gaat het met jouw #40dagenbloggen? Of misschien heb jij wel een andere challenge gekozen?

Getagd

1 gedachte over “40 dagen bloggen in de helft!

Geef een reactie