Boekenwurm

Leeslijst #33

Een nieuwe maand, een nieuwe leeslijst. Want zonder leesvoer kom ik de maand niet door ;). Ik dook eens in mijn (spiksplinternieuwe) boekenkast om een paar pareltjes op te vissen die ik de komende weken graag wil lezen! Het werd weer een ambitieus lijstje, maar ik heb ook dringend nood aan meer leestijd.

Bibliotheekboeken

Er zijn er nog 2 waar ik dringend werk van wil maken. Ze liggen hier al even en dus zijn ze prioritair voor deze maand. Het zijn twee boeken die ik al op veel boekenblogs tegenkwam en waar ik best wel naar benieuwd ben om ze te lezen. Ze klonken in elk geval veelbelovend.

IMG_6226

Fysieke boeken

Ik ga voor easy-reading. Boeken waarvan ik nu al zeker ben dat ze zullen lezen als een trein. Twee Marc de Bel’s, die gaan er sowieso doorvliegen.

IMG_6228

Vakliteratuur

Twee communicatie-boeken die al heel lang op mijn wishlist staan om te lezen. Dus hoog tijd om hier ook eens werk van te maken.

IMG_6229

E-books

De e-books zijn een extraatje voor deze maand. Ik weet niet of er toe kom, de komende weken zijn nog redelijk druk. Maar ik bouw een buffer in mocht het toch supergoed vooruit gaan!

11 boeken op de leeslijst. Dat is ambitieus voor een drukke maand, maar we zullen wel zien waar het schip strandt!

Wat staat op jouw leeslijst deze maand?

Tagged , ,

5 thoughts on “Leeslijst #33

  1. Mooie lijst! Ik wil deze maand Pride & prejudice uitlezen en ik ga straks naar de bib Gesprekken met vrienden (Sally Rooney) en De geniale vriendin (Elena Ferrante) ophalen. Alez, hopelijk hebben ze ze nog want ik heb niet gereserveerd 😀 Misschien neem ik nog wel wat toffe boeken mee. Ik vind het altijd moeilijk om voorhand vast te leggen wat ik ga lezen.

  2. Ik doe deze maand mee aan de OWL’s Readathon en lees daardoor boeken die aan bepaalde omschrijving voldoen. Zo las ik tot nu toe een boek waarvan de titel met een R begint en een boek van minstens 10 jaar oud. Momenteel ben ik voor Herbology bezig in een boek met een plant op de cover en hierna wordt het een strip met het woord ster in de titel voor Astrology. Er liggen nog enkele andere boeken klaar op de kast: een hervertelling, een boek dat door meerdere auteurs geschreven is en een boek met een rode cover.

  3. Leuk lijstje… ik lees momenteel waar ik zin in heb… toch al 3 boeken gelezen, aangezien het lezen iets minder vlot gaat (veel te veel afleiding!).

Geef een reactie