CommCommComm

Schaamteloze promo!

Ja, zonder gêne. Promo voor mezelf! En voor de enquête die ik heb gemaakt voor Perfect Imperfect. Want ik kan nog wel een hoop input gebruiken om mijn blog naar een hoger niveau te tillen. En daar heb ik uiteraard jouw hulp bij nodig. Want alleen is ook maar alleen eh ;).

ask-blackboard-356079

Ik kreeg al heel wat respons en daar ben ik enorm dankbaar voor. Ik heb de eerste antwoorden al doorgelezen en de feedback is echt enorm waardevol. Maar er kan nog altijd een beetje bij, toch? En dus herhaal ik hier die oproep nog eens schaamteloos opnieuw.

Want ja, het is ook 40 dagen bloggen en ik moet hier nog wat dagen gevuld krijgen ook ;). Dus neem even een kwartiertje de tijd om mijn vraagjes in te vullen. Elk advies, elke suggestie is welkom en zal zeker gelezen worden en indien mogelijk, meegenomen worden naar een verbetering van Perfect Imperfect.

Vulde je de enquête nog niet in? Doe dat dan nog snel, tot en met 21 april staat de bevraging nog open!

> DE GROTE PERFECT IMPERFECT-ENQUETE <<

Eeuwige dankbaarheid is mijn deel! En enorm bedankt voor alle feedback die intussen al binnenkwam.

Getagd ,

Geef een reactie