Boekenwurm

Unboxing boekenpakket Valerie’s Boekenwereld

Onlangs won ik op Instagram bij Valerie’s Boekenwereld een boekenpakket. Een week later was het pakketje al in huis en kon ik het uitpakken. Pakketje is een understatement want Valerie had er een waar pakket van gemaakt. Veel uitpakplezier dus. Het leek wel een swappakketje. Dolle uitpakpret dus!

Toen ik het pakket opendeed, botste ik op veel verpakkingsmateriaal. Zo van die kleine ‘moesjkes’ om te voorkomen dat de inhoud begint te schuiven. Heerlijk, want zo kon ik grabbelen en elke keer opnieuw verrast zijn zonder dat ik alles van het begin al had zien liggen. Een klein kind in een snoepwinkel zeg ik u!

IMG_6238

Welke boeken er in zouden steken, dat wist ik al. Dat was aangekondigd en ik deed vooral mee voor Verschijning van Joany De Vries. Ik volg haar blog en was dus wel superbenieuwd naar haar eerste boek. Een meevaller dus dat ik het gewoon opgestuurd kreeg dankzij Valerie.

  • Verschijning – Joany De Vries
  • Niet volgens het script – Jennifer Murgia
  • De duistere school – Sandra J. Paul

Maar naast de boeken toverde ik ook een hoop goodies tevoorschijn tussen de verpakkingsschuimpjes. Ze bleven maar komen en elke keer dat ik dacht dat dat echt wel het laatste zou zijn, kwam er nog. De handtas van Hermelien, dat was die doos een beetje ;).

IMG_6239

Er zaten heel wat bladwijzers bij, wat promomateriaal, sticky notes, noteerblaadjes die boekgerelateerd zijn, een snoepje, thee, lippenbalsem en een pen. Een waar pretpakket als het ware! Dingen die ik zeker goed kan gebruiken. Of dingen waar ik zeker anderen nog een plezier mee kan doen.

Dank je wel Valerie voor een superleuk pakketje!

Getagd , , , ,

3 gedachten over “Unboxing boekenpakket Valerie’s Boekenwereld

Geef een reactie