CommCommComm, Varia

Ik beken-tag

Ja mannekes, het is hier #40dagenbloggen. Dus je moet er wat tags en stokjes bijnemen. Een klein beetje fouffelare om die 40 dagen vlekkeloos door te komen, dat mag wel eh. Ik kwam hem een tijd terug tegen bij LeveLieze en hij werd oorspronkelijk gemaakt door Kim. Tijd voor wat bekentenissen dus.

Ik beken-tag

Hoe zag ik er uit toen ik puber was?
Wel wat anders dan nu eigenlijk. Mijn huidige lange lokken heb ik pas sinds ik 18 à 20 jaar was. Daarvoor deed ik het altijd met een kort kopje. Al lijk ik nog steeds een stuk jonger dan ik eigenlijk ben (33). Qua kledij was ik niet meteen opvallend denk ik. Een doorsnee puber. Veel jeans en af en toe eens een paar Vans of sneakers want dat was toen hip en trendy. Oh en blokjes. Veel blokjes, boven en onder. 2,5 jaar van mijn leven maar het beste dieet in jaren, 5 kilo kwijt in no time want eten met blokjes dat was een opgave. Ik heb veel pijn geleden.

Van welke muziek hou ik?
Ik heb eigenlijk een enorm uiteenlopende muzieksmaak. Ik hou van klassiek, jazz, harmonie-muziekjes, pop, rock, dance, sommige drum ’n bass … Kortom, van heel veel. Maar muziek moet iets met je doen. Je aan het dansen zetten, je doen nadenken, je alles laten vergeten … Bij elk genre heb ik wel een bepaalde klik. Favoriete artiesten? Muse, Arctic Monkeys, Years & Years, Foo Fighters, Oscar and the Wolf … dat moeten toch wel de toppers zijn. En uiteraard: Pitch Perfect.

Waar ben ik fan van?
Van boeken. En qua fandoms dan misschien nog het meest van Marc de Bel en Harry Potter-boeken. Voor de rest vooral van Jani, elk tv-programma met Jani is gewoon geslaagd. Misschien ook wel wat van Thuis, maar ik kan wel al eens zonder.

Waar weet ik echt niks vanaf?
Als we gaan quizzen ben ik opvallend slechts in films. Ik kijk echt veel te weinig naar films dus ik herken geen beelden, laat staat acteurs. Tenzij ze Leonardi DiCaprio of Heath Ledger heten. Ook wetenschap, en vooral fysica, is niet echt m’n ding. Vroeger niet en nu nog steeds niet. Wiskunde gaat me dan wel weer een stuk beter af.

Wat weten maar weinig mensen van mij?
Geen idee. Waarschijnlijk wel meer dingen, ik ben niet bepaald een open boek. Ik hou liever alles voor mezelf. Maar ik ben me van veel dingen niet bewust.

Wat kijk ik stiekem op tv?
Blind Getrouwd, al is dat niet stiekem. Of Boer zkt. Vrouw, ook niet stiekem trouwens.

Wil je het stokje overnemen, doe gerust. Wat kijk jij stiekem op tv?

Getagd , ,

5 gedachten over “Ik beken-tag

  1. Toffe tag! Ik ga hem denk ik ook eens invullen. Heb ineens zin om te zien of ik nog ergens oude foto’s kan vinden 😀
    Ik kijk stiekem niet zo stiekem heel graag Dr. Phill.

  2. Ik vond het vroeger tijdens een quiz steeds opvallend hoeveel gezichten van acteurs en actrices ik kon herkennen terwijl ik (zeker de laatste jaren) niet zo veel films kijk. Wel een leuke tag om je nog wat beter te leren kennen. Eigenlijk kijk ik in het algemeen weinig televisie. Vroeger was dat helemaal anders. Dat viel op toen ik onlangs mijn blog van 2009 doorbladerde. Toen las ik amper maar keek ik heel veel series en films.

Geef een reactie