Struggle of life

Terug van weggeweest

Hier ben ik weer. Na een maand blogverlof. Een maand waarin ik vooral focuste op andere dingen. Maar laat duidelijk zijn dat ik weer aan het bloggen ben met volle goesting. Ik had gewoon even wat andere prioriteiten te stellen. Dus dat deed ik. Zonder spijt. En vooral uitgerust. Klaar om er weer in te vliegen!

April en mei waren hectisch op alle vlakken. Joepie 28 is altijd opnieuw een huzarenstukje dat energie vreet. Terwijl ging ik op zoek naar een nieuwe job. Ik vond een nieuwe job (meer daarover later). En ik moest op vlak van hobby’s en sociaal leven een achterstand wegwerken door de lange werkdagen voordien. Het was dus even prioriteiten bepalen en eerste beginnen met de belangrijkste dingen. Lezen en bloggen stonden een tijd op een lager pitje.

Maar intussen heb ik weer wat ademruimte, ben ik bekomen van alles en kriebelde het serieus om terug te bloggen. De afgelopen dagen kroop ik dus terug achter m’n laptop. Ik kon intussen al een hoop blogjes terug inplannen. Vooral van boeken die ik de afgelopen weken las. Nieuwe reviews komen er dus snel aan!

Nog niet alles is bijgewerkt, er staan nog een hele hoop to do’s in mijn bullet journal. Maar ik zie intussen door het bos de bomen weer. Ik heb weer tijd om veel te lezen, ik heb weer tijd om te sporten en op werkvlak neem ik tot eind juli recup, extra compensatie-uren en verlofdagen op. Dat zorgt voor net iets meer ademruimte dan normaal. En eerlijk, dat doet wel deugd ;).

Vanaf morgen mag je dus weer vier keer per week blogjes verwachten hier op Perfect Imperfect.

Hoe gaat het met jou intussen?

Getagd

1 gedachte over “Terug van weggeweest

Geef een reactie