Boekenwurm

Gelezen: Rebel (Talon Saga #2) – Julie Kagawa

Nog zo’n reeks waar ik intussen helemaal aan verknocht ben, de Talon Saga van Julie Kagawa. Ik moest een tijd wachten op deel 2 aangezien het maar niet op voorhand kwam in de bib. Dus reserveerde ik het maar. Het was die 75 cent helemaal waard. Ik spurt terug naar de bib voor deel 3.

IMG_6566

Auteur: Julie Kagawa
Uitgeverij: HarperCollins

Nooit gedacht dat ik zo zou opgaan in een fantasyverhaal over draken die infiltreren in de wereld. Maar het verhaal is zo ontzettend aanstekelijk dat je gewoon moet verder lezen. Rebel begint waar Pupil eindigde; logischerwijs. De review bevat mogelijk spoilers als je deel 1 niet gelezen hebt. Je bent gewaarschuwd.

Ember is op de vlucht met Riley. Ze zijn ontsnapt aan Talon en aan de Orde van Sint-Joris. Garret heeft zijn leven gegeven voor haar, hij heeft zijn collega’s verraden en zal terecht gesteld worden door de Orde. Maar daar kan Ember het niet zomaar bij laten. Ze wil hem bevrijden uit de sterk beveiligde basis van Sint-Joris. Riley moet haar daarmee helpen.

Dante, Embers broer, werkt nog steeds voor Talon. Hij moet en zal zijn zus terugbrengen naar Talon, hij zal haar laten inzien dat ze fouten maakte. En hij zet alles op alles om haar terug te brengen. Maar hoe makkelijk is het om iemand te vinden die op de vlucht is voor alles en iedereen? En kan Dante in de gratie vallen van Talon door zich te bewijzen?

Rebel is weer een pareltje. Je verveelt je geen seconde in het verhaal. Je wil steeds weten wat er daarna komt, en daarna, en daarna. Het boek is met zijn 420 pagina’s behoorlijk lijvig maar daar merk je op geen enkel moment iets van. Het leest als een trein en sleept je helemaal mee in het verhaal. Het vervolg werd al gereserveerd in de bib. Ik kan niet wachten om er aan te beginnen.

Getagd , ,

1 gedachte over “Gelezen: Rebel (Talon Saga #2) – Julie Kagawa

Geef een reactie