Boekenwurm

Bookhaul #8 – april-mei

Amai. De laatste bookhaul is van maart. Ik heb dus een maandje overgeslaan door die blogpauze. Ik probeer april te reconstrueren maar ik vrees dat mijn notities wat te wensen overlaten. Mei was daarentegen een vruchtbare boekenmaand, die lijst is dus weer lang.

Quote Books

April

Ik beperk me tot een droge opsomming omdat ik niet heel zeker ben van wat er allemaal bij kwam in april. Die maand is wat wazig wat mijn bullet journal betreft. Maar mijn lijstje bracht me bij 13 boeken.

Ik kocht een aantal ebooks bij Bol.com:

 • Aristoteles & Dante ontdekken de geheimen van het universum – Benjamin Alire Saenz
 • Young & awesome – De jongen met twee namen – Maggie Harcourt
 • Nieuwe maan – Sarah Crossan
 • Spellcaster 3-in-1: Zwartspreuk – Zwartkracht – Zwartkunst – Claudia Gray
 • Het is ingewikkeld – Kaat De Kock
 • Op mijn schouders – Jennifer Niven
 • Verras me – Sophie Kinsella
 • Aan alle jongens van wie ik hield – Jenny Han
 • Tijdbom – Joelle Charbonneau
 • De Krijtman – C.J. Tudor
 • Jinxed – Amy Mc Cullock

Ik kocht via de gemeente Kruisem het nieuwste boek van Marc de Bel:

 • De Ridders van het Cruysembos – Marc de Bel

En ik won een boek via het Leesmagazine van Bol.com:

 • Aan het einde van de wereld – Kristin Hannah

Mei

Mei was een stuk vruchtbaarder en helderder. Ik schreef gewoon op wat ik kocht! 22 boeken waren het resultaat. En daar kwamen dan nog eens 14 bibliotheekboeken bij.

Bibliotheek

 • Dokus Pokus & de protpot – Jonas Boets
 • Rebel (Talon Saga #2) – Julie Kagawa
 • Mijn versie van jou – Christina Lauren
 • Blundert door (Geek Girl #2) – Holly Smale
 • Showstopper – Hayley Barker
 • Team Mortis #1 – Het Romeo- & Julia-mysterie – Bjorn Van den Eynde
 • De vergiftigde gave – Belinda Salisbury
 • Welkwoud – Tahereh Mafi
 • 54 minuten – Marieke Nijkamp
 • Jager (Talon Saga #3) – Julie Kagawa
 • De poppenmaker van Krakau – Rachael Romero
 • Warrior Cats #1 – De wildernis in – Erin Hunter
 • Muggenland – David Arnold
 • Perfect plaatje (Geek Girl #3) – Holly Smale

Gekochte ebooks

Bol.com verkocht 5 ebooks aan 15 euro. Een kansje om wat ebooks in te slaan die al lang op mijn wishlist stonden!

 • Gemengd dubbel – Jill Mansell
 • Niet storen – Jill Mansell
 • Versier me dan – Jill Mansell
 • Gouden zoon – Pierce Brown
 • Rood – Pierce Brown
 • Morgenster – Pierce Brown
 • De Zeven Zussen – Maan – Lucinda Riley
 • 54 minuten – Marieke Nijkamp
 • Cel 7 – Kerry Brewery
 • Het geheugenboek – Lara Avery
 • Dag 7 – Kerry Brewery
 • Valse hoop – Clare Mackintosh
 • Mijn niet zo perfecte leve – Sophie Kinsella
 • Kapers op de kust – Jill Mansell
 • Tophit – Jill Mansell

Gekochte boeken

Binnenkort ben ik 5 weken thuis (ik vertel daar later nog wel eens over) en dus zocht ik een projectje. Handlettering en bullet journaling leek me wel een goed project. En dus bestelde ik nog wat extra vakliteratuur.

IMG_6741
 • Handlettering doe je zo! – Karin Luttenberg
 • Oefenboek Handlettering doe je zo! – Karin Luttenberg
 • Mijn Bullet Journal decoraties – MUS Creatief

Reviewexemplaren

Ik kreeg een papieren exemplaar en een ebook van een boek.

IMG_6747
 • Dodenstoel – Johan Andersen
 • H@ck – het instituut – Mirjam Mous

Gewonnen boek

Ik won ook een boek bij het Leesmagazine van Bol.com:

 • Slimme non-fictie schrijven – Marc Buelens

Dus het is niet omdat er hier niet veel te lezen viel, dat het geen vruchtbare boekenmaanden waren. Welke boeken verschenen er de afgelopen weken op jouw boekenrek?

Getagd , , ,

2 gedachten over “Bookhaul #8 – april-mei

 1. De Warrior Cats boeken werden hier verslonden door de oudste dochter, en de Poppenmaker van Krakau lazen we allemaal. Een prachtig boek !!

 2. Wauw, maar goed dat het niet allemaal recensieboeken zijn of ik zou er spontaan leesstress van krijgen. Wel tof dat je meteen een voorraadje kon inslagen door die actie van Bol. In mei kocht ik zelf geen enkel boek, ik vond namelijk niets op het Boekenfestijn en de bestelling die ik probeer te plaatsen via de boekhandel lijkt voor problemen te zorgen. Ik ruilde echter wel enkele boeken met Silke waardoor mijn collectie met drie boeken werd aangevuld. Deze maand kwam er hier al één nieuw boek toe en ik ben nog steeds aan het wachten op die blijkbaar nogal ‘moeilijke’ bestelling en twee boeken die onderweg zijn naar de boekhandel.

Geef een reactie