Boekenwurm

Bookhaul #11 – augustus

Ik bereidde me mentaal voor op een enorme boekenbuit in augustus. Want eind augustus is het normaal gezien Boekenfestijn in Hasselt. Eerst verschoven ze de datum en daarna ging het Boekenfestijn failliet. Mijn boekenbuit van augustus is dus heel bescheiden. 4 boeken voegde ik aan m’n collectie toe.

Eerst moet ik nog een aanvulling doen bij Bookhaul #10 van juli. Om de een of andere reden ontsprongen er toen 2 boeken de dans. Want ik kocht ook nog deze twee ebooks:

  • Stop met pleasen – Andrea Mathews: Eentje in de categorie zelfhulpboek waar ik best wel naar benieuwd was. Hopelijk kan ik er iets uitlezen!
  • Black-out – Dalilla Hermans: Ik ken Dalilla uit het jeugdwerk. Ooit kruisten onze wegen daar eens. Dus ik probeer wel wat te volgen wat doet als schrijver/journaliste. Nu ze een thriller uitbrengt, wil ik die ook gewoon lezen.

In augustus kwamen er dus maar 4 boeken bij in mijn boekenkast. 3 ebooks en één fysiek exemplaar. Bij Van Halewyck gaven ze deze de afgelopen weken zomerkorting bij aankoop van boeken. Ik profiteerde ervan om 3 ebooks te kopen:

Ik won bij Miss Pixie een boek. Eentje over Bullet Journaling uiteraard. De post deed wat moeilijk, maar in augustus viel hij dus eindelijk in de bus.

IMG_7381

Ik trok ook naar de bib en bracht er nog 6 nieuwe boeken van mee:

IMG_7388

Hoeveel boeken voegde jij toe aan je collectie in augustus?

Getagd , , , ,

2 gedachten over “Bookhaul #11 – augustus

  1. Ik schrok wel even toen ik een tijdje terug las dat het Boekenfestijn failliet was maar langs de andere kant is het nu ook weer niet zo verbazend. De voorbije edities leek het steeds meer bergafwaarts te gaan. Ik dacht dat het kwam doordat ik al veel boeken (gelezen) heb en daardoor minder interessant leesvoer tegenkwam maar blijkbaar was ik niet de enige die dat probleem had. In augustus voegde ik tien boeken toe aan mijn collectie. Zes gekochte boeken (waarvan 4 tweedehands), 1 recensieboek en 3 geruilde exemplaren. Het ziet er naar uit dat deze maand ook weer de moeite zal zijn vermits ik op 5 september als 5 nieuwe boeken heb (1 recensieboek, 2 tweedehands, 2 nieuw).

Geef een reactie