Boekenwurm

Bookhaul #12 – januari

Sinds mijn goeie voornemens, gaat het goed met mijn boekenbudget. In januari kocht ik geen enkel boek. Laat duidelijk zijn dat ik mezelf daar ook keihard mee verbaasd heb. Maar toch kon ik nog vier pareltjes aan de haak slaan om te lezen. Mijn bookhaul van januari stel ik dus graag voor.

  • Een – Sarah Crossan: Een bibliotheekvondst. Sarah Crossan is een van die auteurs die al lang op mijn verlanglijstje staan. En Een stond veruit het hoogst gerankt. Het boek is geschreven in vrije vers. Ik ben benieuwd of dat me gaat liggen. Iets helemaal nieuws voor mij.
  • Om dringende reden – Peter Franck: Ergens halfweg januari kreeg ik een mailtje van mijn bank dat ik een boek gewonnen had. Ze sponsorden de boekenbeurs en mochten daarom een aantal boeken van Peter Franck verdelen. Het boek won de Fintro Prijs voor spannend boek. Dus dat belooft.
  • Het moois dat we delen – Ish Ait Hamou: Gelukkig heb ik collega’s die ook graag boeken lezen. Dan kan je al eens een boek uitwisselen en lenen. Intussen las ik al zoveel mooie dingen over het boek van Ish, dus ik kan niet snel genoeg beginnen aan dit boek.
  • De bende van Venus (Team Mortis #2) – Bjorn Van den Eynde: Ik las deel #1 al een tijd geleden maar het tweede boek kreeg ik maar niet te pakken in de bibliotheek. Meer geluk dus vorige week. Eindelijk kan ik aan deel #2 beginnen. Heel benieuwd naar het verhaal.

Welke boeken kon jij aan je collectie toevoegen de afgelopen weken?

Getagd , , , ,

5 gedachten over “Bookhaul #12 – januari

Geef een reactie