Klein en groot geluk

A few of my favorite things #5

Ik was wat uitgekeken op mijn As we speak-posts. Ik had het gevoel dat ik teveel in herhaling viel. Maar ik wist niet echt wat er ik mee moest. Tot ik bij Sarah een rubriek tegenkwam die voor mij eigenlijk gewoon een verbeterde versie was. En dus neem ik de rubriek graag over om toch weer m’n ei kwijt te kunnen.

En dus wil ik elke maand even stilstaan bij mijn favoriete dingen van de afgelopen maand. Los van mijn maandelijkse geluksmomentjes. Eerder ontdekkingen van de maand.

 • Nachtwacht over de 30-uren werkweek. Een boeiende hypothese vind ik zelf. En zeker de resultaten van de testcases vind ik heel fascinerend. In mijn zoektocht naar een betere work-lifebalance is dat zeker iets waar ik al vaker over nagedacht heb. Toch zijn er nog altijd veel tegenstanders. Ik geloof zelf wel in het project en ik zou sowieso op de eerste rij staan om het te testen.
 • Heel veel nieuwe podcasts ontdekken. Ik heb ze allemaal aan mijn lijstje toegevoegd maar nog niet van allemaal de tijd gehad om ze echt te beluisteren.
 • Blind Getrouwd <3. Hoe schattig zijn Nick en Christophe? Het nieuwe seizoen is nu al veelbelovend. Al geloof ik al meer in het ene koppel dan in het andere. Mijn pronostiekjes zijn al klaar, benieuwd of ik het bij het rechte eind heb.
 • Boekhandel Grim! Half februari ging ik met Fieke een dagje naar Hasselt. Op onze wishlist ondere leuke boekhandels aangezien we allebei graag lezen. Grim stond al lang op mijn wishlist, blij dat ik er eindelijk ook eens kon binnenwandelen.
 • Quote: “Elk dal geeft je voeding om de volgende top te bereiken.” uit de podcast van Elke Dag Vakantie. Zo waar!
 • Fan van online cursussen. Die van Socialized by Nies rond Instagram was de investering helemaal waard. Ik heb er ongelooflijk nuttige dingen kunnen uithalen. Het heeft mij een heel nieuwe manier van cursus volgen doen ontdekken. Het smaakt naar meer. Tips voor goeie online cursussen zijn dus zeker welkom!
 • Ik ben nogal into nieuwe hotspots ontdekken. Zo kwam ik bij Wolf in Brussel terecht. Wat een leuke ontdekking. Een soort van grote hal met in het midden een toog en daarrond eetkraampjes.

Wat waren jouw favoriete dingen van de afgelopen maand?

Getagd , ,

9 gedachten over “A few of my favorite things #5

  1. Ik heb ze allebei gevolgd en ik vond ze heel aanvullend! Enkel het eerste is wat overlap denk ik maar wel belangrijk. Het heeft toch wat een andere insteek…

  1. Ja maar ze zijn er intussen wel mee gestopt als ik me niet vergis. 🙁 Ik vind het wel een interessant concept!

 1. Goh ik kan niet meteen een favoriet bedenken. Maar ik heb deze maand wel enkele zaken voor het eerst gedaan. Een prentenboek gefilmd terwijl ik het voorlas voor mijn metekindje en dat vervolgens via WhatsApp naar haar mama gestuurd bijvoorbeeld. Maar daarnet heb ik ook voor het een eerst een videocall gedaan. Ik wilde dat nooit doen omdat ik het zo awkward vind om mezelf te horen maar nu we elkaar niet in het echt kunnen zien is het natuurlijk wel fijn dat het op deze manier wel kan. Nog meer eerste keren waren het versturen van fotokaarten met de app van de Post. Die hebben momenteel namelijk een leuke actie waarbij je met de code LOVEYOU 10 gratis fotokaarten kan versturen via de app om zo wat vrienden of familie op te vrolijken. Oh en ik heb ook een keer online thee besteld vermits mijn Chai Latte mix op is en ze die hier in de buurt niet hebben in de supermarkten.

Geef een reactie