Boekenwurm

Leeslijst #43

Een nieuwe maand, een nieuwe leeslijst. De afgelopen maand kwam ik terug wat op kruissnelheid wat lezen betreft. Het hoofd had rust nodig en boeken zijn rust. Dat treft. De vakantie was welgekomen. Dus mag de ambitie ook iets hoger in augustus. 9 boeken op de leeslijst!

Je herkent zeker een hoop boeken uit mijn bookhaul. Bij die boeken leg ik ook niet meer uit waarom ik ze graag wil lezen, daarvoor kan je bij mijn bookhaul terecht ;). Ik heb trouwens een nieuwe voornemen: nieuwe boeken meteen lezen en niet eeuwig laten liggen. Dus bepalen de nieuwe boeken mijn leeslijst en vul ik ze aan met een paar boeken die hier al wat langer liggen.

Wat staat er op jouw leeslijst deze maand?

Getagd , ,

3 gedachten over “Leeslijst #43

  1. Ik heb lastminute besloten om toch maar mee te doen aan de NEWTS Readathon. Eerst was ik van plan om het maar zo te laten vermits ik me nog steeds zo moeilijk kan focussen op het lezen (foei stout lichaam) maar vermits het de laatste editie is in deze vorm leek het me zonde om niet mee te doen. Hierdoor heb ik nu een stapel boeken klaarliggen die aan de benodigde opdrachten voldoen. Zo ben ik momenteel bezig in Op de vlucht van Nora Roberts maar ligt ook ondermeer Epinona van Marc de Bel op me te wachten.

  2. Digitaal minimalisme staat hier ook op de te lezen lijst. Maar de laatste tijd zijn er te veel zorgen en zit mijn hoofd te vol waardoor ik naar chicklit grijp en niet veel anders kan lezen 🙁

Geef een reactie