Boekenwurm

Bookhaul #16 – juli

Mijn bookhaul mag in juli dan wel 10 boeken tellen, ik kocht er maar drie. Trots op mezelf. Want het waren ook gewoon drie heel gemotiveerde aankopen. Daar kan ik mezelf gemakkelijk mee verzoenen. Daarnaast won ik een boek en bracht ik er 6 mee van de bib. Leve de bib!

Bibliotheekbuit

  • Feest bij de familie Van de Velde – Herman Brusselmans: Brusselmans is een van die auteurs op m’n lijstje ‘ooit eens iets van lezen’. En dan is de bib voor mij welgezind. Ze hebben een mooie Brusselmanscollectie. Ik durfde niet meteen met een dikke klepper starten, dus koos ik een eerder dun boekje om kennis te maken.
  • Lieve Celine – Hanna Bervoets: Ook Hanna Bervoets is zo’n auteur. Ik kwam haar ooit tegen in een artikel in een magazine. Ik vermoed zelfs met ‘lieve Celine’. Dus zette ik haar op m’n lijstje met ‘ooit eens iets van lezen’. Ook zij zat in de collectie van de bib en dus nam ik een exemplaar mee naar huis.
  • Vuurproef (Warrior Cats #6) – Erin Hunter: Ik stond te popelen om het vervolg van het verhaal te lezen. Dus ook ontzettend blij dat deze er was tijdens mijn bezoekje. Het einde van reeks 1 is in zicht maar gelukkig zijn er nog Warrior Cats-reeksen ;). Ik kan nog een tijdje verder.
  • Dromenvanger – Kaat De Kock: Ik las al wat boeken van Kaat en ik vond ze telkens heel goed. Het smaakte naar meer dus dook ik in de boekenrekken en vond ik deze. Ik verwacht een vlot leesbaar verhaal, net als haar andere boeken.
  • Ik ben het (zo) moe – Hilde Mariën: Een boek dat al een tijdje uitverkocht is bij Bol en andere online winkels. Toch wilde ik het graag eens lezen want de reviews waren veelbelovend. Toen ik alle boeken van mijn verlanglijstje eens door de cataloog van de bib haalde, was ik aangenaam verrast dat ze deze hadden.
  • Wij, millennials – Charlotte Van Looy: Dat laatste geldt eigenlijk voor deze. Al lang op mijn verlanglijstje en blij dat hij in de cataloog verscheen als ‘aanwezig’. De goeie reviews legden de lat hoog voor deze.

Gewonnen

  • Laat ons zeggen dat het (de) shit wordt – Bart Derison: Een paar weken terug volgde ik een webinar rond crisiscommunicatie, onder andere gegeven door Bart Derison. Aan het eind van het webinar gaven ze 5 boeken weg. Het lot was me gunstig gezind en ik viel in de prijzen. Een leuke en leerrijke meevaller.

Gekocht

  • The Secret – Rhonda Byrne: Het is blijkbaar een Netflixserie die de moeite is. Maar aangezien ik geen Netflix heb, kies ik maar voor het boek. Een tip van mijn sanacoach trouwens. Ik zei toch dat het om meer dan de kilo’s ging ;).
  • De Boeboeks aan zee – Marc de Bel: Vers van pers. Een nieuw Boeboeksboek. Feest. Ik kan niet wachten om het te lezen. Half juli verschenen en ik heb het maar meteen in preorder besteld. Mijn De Bel-collectie neemt intussen grote proporties aan.
  • FC De Vlammende Modderduivels – Marc de Bel: Want ook deze heb ik besteld en kwam binnen. Ik kijk er met evenveel plezier naar uit om hem te lezen. Je kan nooit genoeg Marc de Bel hebben!

Het leukste feit? Van de 10 boeken heb ik er intussen zelfs al 4 uitgelezen. Een unicum.

Heb jij nog leuke boeken ontdekt die ik zeker eens moet bekijken?

Getagd , , , ,

6 gedachten over “Bookhaul #16 – juli

Geef een reactie