Boekenwurm

Leesvoer #3 – wat ik las en kocht in maart en april?

Leesvoer #3

Maart en april waren niet meteen de meest vruchtbare maanden op leesvlak. De agenda was eerst goed gevuld en daarna plots helemaal leeg omdat ik met die verdomde griep op de zetel lag. Niet mijn beste maanden dus. Dat vertaalt zich ook in de cijfers voor de afgelopen twee maanden. In maart las ik 2 boeken, in april 4. Gelukkig vond ik wel de fut om wat tijdschriften te lezen.

Gelezen

Een review van Andermans zaken en Matilda en de boekdealers komt er binnenkort nog aan!

Geleend in de bib

Het deed me vaststellen dat ik mijn uitleningen in de BIB toch op een lager pitje moet zetten, kwestie van mijn eigen boeken nog gelezen te krijgen. Oeps. Ik las uiteindelijk maar 3 van de 5 boeken.

Gekocht

April was duidelijk een goeie boeken-koop-maand. Ik kijk er naar uit om deze pareltjes te lezen!

Reviewexemplaren

Ik heb die laatste meteen op mijn nachtkastje gelegd om te lezen. De eerste pagina’s zijn alvast veelbelovend! Na die eigen platte batterij ben ik blij dat er meer en meer onderzoek rond burn-out gedaan wordt en dat er ook meer en meer boeken verschijnen die iets zinnigs vertellen rond het thema.

Welke boeken las jij de afgelopen maand? En welk boek moet ik zeker zelf ook eens lezen?

Getagd , , ,

Geef een reactie