Struggle of life

Wat mag je hier verwachten?

De 40 dagen bloggen-challenge zit er op. Maar ik zit niet stil. Het is niet omdat er nu even geen blogposts verschijnen dat ik achter de schermen niet het een en het ander aan het voorbereiden ben. Op mijn eigen tempo en wanneer ik er zin in heb. Die vrijheid heb ik af en toe nodig om het plezier in het bloggen niet te verliezen.

Ik koos er bewust voor om mijn blogposts nog even uit te stellen. Ik wilde niet meteen in de ‘inhaalmodus’ gaan en voor mezelf een nieuwe rush creëren. Ik wilde vooral terug wat goesting en ritme kweken en anticiperen zodat het vanaf mei hopelijk wel vlot loopt.

Stephanie van Plan S gaat zo trots zijn op wat ik nu zeg denk ik. Maar ik koos vooral voor mezelf de afgelopen dagen en weken. En ik bouwde vooral stap voor stap aan mijn weg terug. Na 2 weken griepbeestjes was eten een issue. Ik had geen honger en niks smaakte me. Ik at omdat ik wist dat ik moest eten, maar ik at niet uit honger of goesting. Stap 1 was dus terug goed kunnen eten om krachten op te doen. Stap 2 was terug sporten en mindfullness doen om wat energie en mentale rust te krijgen. Ook dat staat intussen terug op de rails. Nu kan ik eindelijk verdere stapjes zetten. Ik heb na 36 jaar eindelijk ingezien dat 10 stappen tegelijk zetten geen zin heeft. Die bewustwording en al.

Dus wat mag je de komende weken verwachten? Vanaf 1 mei komen er terug blogposts aan. Hier en daar een vast rubriek, ik heb nog een aantal boek-reviews klaarstaan en heel wat ‘struggle of life’-posts die er uiteindelijk niet kwamen in de 40 dagen bloggen maar dus binnenkort wel een plekje krijgen. En ik had nog een aantal vragen van de lezers om te beantwoorden. Dus ook die volgen nog wel.

Daarnaast zit ik al 3 jaar met een zot idee in mijn hoofd om een zomerchallenge te lanceren. Eigenlijk is hij volledig klaar. Het is concept is vrij simpel, maar ik wil dan ook zeker zijn dat ik hem zelf ga halen. Dus wie weet, lanceer ik hier half juni toch een zomer-blog-challenge.

Hoe gaat het met jou?

📸Photo by Pixabay

Getagd , , ,

4 gedachten over “Wat mag je hier verwachten?

  1. Oh, daar ben ik wel benieuwd naar. Hopelijk voel je je ondertussen weer helemaal beter en lukt het terug om met smaak te eten. Zelf ben ik momenteel aan het uitzieken vermits dat vervelende virus me (na er meer dan twee jaar lang aan te weten ontsnappen) toch te pakken heeft gekregen.

Geef een reactie