Struggle of life

Vrolijk Pasen!

Lieve vriendjes van de blog, ik wens je een prachtige Paasdag. De zon is van de partij! Dat is in elk geval al een goed begin. Hopelijk vergeet de Paashaas je niet. Maak er in elk geval een mooie dag van, vol met dingen die jij leuk vindt! 🐣

Eigenlijk moest vandaag het sluitstuk worden van mijn 40 dagen bloggen-challenge. Ik was goed begonnen! Alles ging vlot en mijn planning stond vol tot en met vandaag. Dat liep wel even grondig mis een paar weken geleden. Eerst was er een drukke werkweek die nog drukker bleek dan ik op voorhand voorzien had. Daarna kwamen de griepbeestjes op bezoek. Die zorgden ervoor dat ik een week uitgeteld was en daarna nog eens 10 dagen op zoek moest naar een beetje fut. Niet bepaald de ideale 40 dagen bloggen-omstandigheden. Gelukkig had ik toch een paar medestanders die het er beter van afgebracht hebben.

Maar kom, een paar weken rust later ben ik er weer bovenop. En die ideeën die ik voorzien had voor de afgelopen weken, die verschuif ik in mijn planning gewoon naar de komende dagen en weken. Aan inspiratie sowieso geen gebrek!

Geniet van de Paasdag!

Photo by Helena Lopes from Pexels

Getagd ,

7 gedachten over “Vrolijk Pasen!

  1. Wat was het een fijn Paasweekend dankzij dat mooie weer. Lezen in de tuin, bij mijn schoonbroer en schoonzus naar Parijs-Roubaix gaan kijken en voor het eerst in mijn leven Kubben en dan ook nog eens een fijn familiefeest op Paasmaandag. Jouw lieve wens is dus helemaal uitgekomen. Hopelijk heb je zelf ook van een mooi weekend kunnen genieten.

  2. Ik ben in de laatste week ook gesneuveld met een griep… Het stelt me wel wat gerust om te lezen dat ik niet de enige ben die precies veel tijd nodig heeft om ervan te recupereren, wat is dat zeg??

Geef een reactie