Boekenwurm

Bookhaul #17

Augustus is weer een lijvige editie. 12 boeken voegde ik toe aan mijn collectie. Ik troost me met het feit dat de helft boeken uit de bibliotheek zijn. De andere helft was een verjaardagscadeautje voor mezelf. Want 35 worden, dat verdient een boekenpakketje. Of niet? 😉

Bibliotheekboeken

Vlak voor mijn bib-bezoek haalde ik mijn boekenwishlist eens door de cataloog van de bibliotheek. Bleek dat er heel wat boeken van dat lijstje in de collectie zaten. Een dikke meevaller! Dus ik nam er heel wat mee naar huis.

Gekocht

Als tegengewicht voor de jeugdboeken, was het ook eens tijd voor wat ‘volwassen’ leesvoer. Mijn meest opvallende conclusie bij het bestellen van de boeken: van heel wat boeken is er nog steeds geen ebook beschikbaar. Een beetje jammer toch, maar goed, ik bestelde ze dan maar als fysiek exemplaar.

Welke boeken kocht jij de afgelopen maand?

Getagd , , , ,

1 gedachte over “Bookhaul #17

  1. Ik kocht ook eentje van Brené Brown, namelijk de kracht van kwetsbaarheid. Ik heb het een aantal jaren geleden gelezen, maar dat was op mijn e-reader die ik ondertussen niet meer heb.
    Ook kocht ik de jongens van Nickel geschreven door Colson Whitehead. De kracht van het nu in de praktijk en de kracht van het nu (tweedehands) van Ekhart Tolle. En twee schoolboeken, wiskunde en natuurkunde.

Geef een reactie