Boekenwurm

Leeslijst #44

Een nieuwe maand, een nieuwe leeslijst. Ik zet mijn goed voornemen door en lees dus heel wat van mijn nieuwe aanwinsten. Ik koppel er graag nog een boek dat me al lang trieerde. Op de leeslijst voor deze maand dus 7 boeken.

Papier

E-book

  • Begin met het waarom – Simon Sinek: In al de opleidingen die ik het afgelopen jaar volgde, viel de naam Simon Sinek. Eerlijk? Ik had er een jaar geleden nog niet (bewust) van gehoord. Dus hoog tijd om zijn boek eens door te nemen.
  • Girl, stop apologizing – Rachel Hollis: Een ebook dat ik een tijdje terug kocht en waar ik ongelooflijk veel in heb om het te lezen. Laat maar komen, hopelijk steek ik er nog wat van op.

Wat staat er op jouw leesplanning de komende weken?

Getagd , ,

3 gedachten over “Leeslijst #44

  1. Ik ben momenteel Het mes van de sluipmoordenaar van Sarah J.Maas aan het lezen. Vermits ik deze maand niet mee doe aan een leesmarathon heb ik geen selectie gemaakt dus ik heb nog geen flauw idee wat ik hierna ga lezen.

Geef een reactie