Boekenwurm

Bookhaul #18

Amai. De laatste bookhaul hier dateert van augustus. Een tijd geleden, al kocht ik niet zo superveel boeken in de afgelopen weken en maanden. Een ook januari was niet zo’n ‘vruchtbare’ maand. Bewust, want ik heb nog behoorlijk wat boeken liggen om te lezen.

Voor de swap van Kwante bestelde ik een stapel boeken bij Boekenkraam. Ik botste er ook op twee boeken die al een tijd op mijn verlanglijstje stonden.

  • Omdenken – Berthold Gunster: Ik volg ‘omdenken’ al een hele tijd op Instagram. Je komt er best wel boeiende quotes tegen waar je over gaat nadenken. Dus ik ben wel benieuwd naar dit kleine boekje.
  • De terugkeer – C.J. Tudor: Ik las heel veel goeie dingen over de boeken van C.J. Tudor. De beslissing om deze aan een spotprijs te bestellen was dus snel gemaakt.

Een heel beperkte collectie naar mijn doen dus ;). Ik heb ook de bibliotheekbezoekjes tijdelijk on hold gezet om me te focussen op de boeken die ik al in huis heb. Het lijkt in elk geval te werken.

Welke boeken voegde jij toe aan je bookhaul in januari?

Getagd , , , ,

3 gedachten over “Bookhaul #18

  1. Eind december ben ik gestart met boeken reserveren bij onze bib. Is goedkoper dan (e-)boeken kopen, en ik steun er de plaatselijke bib mee. Helaas lukt lezen me de laatste weken minder goed, de concentratie is een beetje zoek… Ik heb net de nieuwste van Lize Spit gereserveerd, benieuwd naar!

    1. Klopt als een bus. Als ik weer wat bijgelezen ben, wil ik ook wel terug naar de bib. Ze hebben een aantal reeksen die ik verder wil lezen :). Wel minder van de leesdip, maar komt wel terug. Vorig jaar was ook niet mijn beste leesjaar op dat vlak. De laatste Lize Spit staat trouwens ook op m’n e-reader. Wel benieuwd naar.

  2. Ik probeer me ook zoveel mogelijk op mijn eigen tbr te focussen maar heb ondertussen wel alvast enkele titels genoteerd die ik later een keer bij de bibliotheek wil ontlenen. In januari kreeg ik twee boeken cadeau, mocht ik twee recensieboeken ontvangen en kocht ik er zelf drie. Van die zeven boeken las ik er tot nu toe drie en het vierde ligt klaar om gelezen te worden.

Geef een reactie