Struggle of life

40 dagen bloggen, wie doet mee?

Kathleen van Verbeelding organiseerde al een aantal jaren een #40dagenbloggen-challenge. Ik deed er de laatste jaren met veel plezier aan mee. Het was best wel een pittige uitdaging voor mezelf. En toegegeven, het ene jaar liep dat al vlotter dan het andere.

Ik stuurde Kathleen onlangs een berichtje om te vragen of ze plannen had voor een nieuwe challenge maar die waren er niet meteen. Jammer, maar heel begrijpelijk. Je kan niet altijd alles doen natuurlijk. Maar het bleef in mijn hoofd spoken en dus wil ik het gewoon voor mezelf nog eens proberen. Maar alleen is maar alleen, dus lanceer ik bij deze ook gewoon een warme oproep voor medestanders.

Wat is 40 dagen bloggen?

Het is een challenge om tussen Aswoensdag 17 februari en Pasen 4 april 40 dagen te bloggen. In de 40 dagentijd dus, vandaar de naam. Het is bedoeld om je blog een stevige boost te geven en de bloggoesting aan te wakkeren. Je hebt recht op 6 skipdagen. Alle credits voor Kathleen trouwens, de bezieler van het initiatief.

Ik vind het gewoon enorm leuk om mezelf uit te dagen om leuke onderwerpen te bedenken en een periode intensiever met mijn blog bezig te zijn.

Wie doet mee?

Maar dus, heb je zin om mee te doen? Laat dan hieronder even een reactie achter. Misschien kunnen we elkaar dan motiveren en inspireren. Hoe? Dat zien we dan wel wat de beste manier is. Ik zal me in elk geval minder alleen voelen.

Getagd ,

15 gedachten over “40 dagen bloggen, wie doet mee?

 1. Mmm, zou ik meedoen? 40 dagen gaat me niet lukken denk ik, te weinig energie en inspiratie momenteel. Maar misschien wel in afgeslankte versie. Ik denk er eens over na.

 2. Ik weet niet of ik 40 dagen ga halen, maar wil wel proberen om de geplande posts ook effectief op het geplande moment te publiceren ๐Ÿ˜‰ En euh zo een inspiratielijst is ook hier altijd welkom! ๐Ÿ˜‰

  1. Je kan het gewoon downloaden vanuit de blog die ik vandaag gepost heb! Superfijn dat je mij toch wil vergezellen, al is het maar voor een paar dagen ๐Ÿ˜‰

 3. Dit klinkt heel leuk om te doen, maar dagelijks lukt met niet. Ik probeer om de 2 dagen een blog te laten verschijnen. ๐Ÿ™‚ Dat is al een hele planning op zich in combinatie met werk-privรฉ.
  Maar, ik wil gerust meedoen!

  Een inspiratielijstje zou idd wel handig zijn ๐Ÿ™‚ Tijdens deze tijden is het leven net iets minder spannend.

  1. Om de paar dagen is zeker ook al straf :). Het inspiratielijstje vind je trouwens in mijn startblog van 40 dagen bloggen (17 feb), je kan het daar downloaden. Ik hoop dat het je kan helpen!

Geef een reactie