CommCommComm

40 dagen bloggen! (+ freebie)

Vandaag begin ik er aan. 40 dagen onafgebroken blogs posten. Eigenlijk zelfs 46 dagen, want mijn voorlopige planning is er op voorzien om geen enkele skipdag toe te passen.

Ik heb de afgelopen weken hard gewerkt aan een gevarieerde blogplanning voor 46 dagen. En ik ben er zelfs in geslaagd om al wat op voorhand te werken zodat ik een buffer heb waar ik beroep op kan doen. Ik hoop dat het helpt om de dipjes of drukke momenten te overwinnen. En eerlijk? Die planning maken ging vlotter dan ik dacht. Blijkbaar heb ik toch een redelijk goeie methodiek gevonden om mijn ideeën bij te houden en niet voortdurend kwijt te spelen. Hoera voor dat! (En stel er jezelf vooral niet teveel bij voor, ik drop nu gewoon mijn ideeën consequent in mijn notitie-app waardoor ik ze niet vergeet.)

Voor de meeste van mijn medebloggers paste 40 dagen bloggen niet echt in de agenda. Begrijpelijk, het is ook wel een stevige uitdaging. Maar ik vond toch een paar enkelingen die voor wat support wilden zorgen als ik er een inspiratielijstje tegenover zette. En zo geschiedde. In no time had ik meer dan twee A4’tjes neergepend. Voor de gelegenheid goot ik ze met Canva in een lay-out om het wat mooier te maken. En het inspiratielijstje deel ik vandaag ook graag met jullie. Bloginspiratie nodig? Download dan snel mijn inspiratiegids voor 40 dagen bloggen.

Dus heb je zin om toch nog mee te doen? Ook al is het maar een paar dagen. Geef dan hieronder een seintje, dan kom ik zeker ook bij jou eens lezen.

En bij deze 40 dagen bloggen … 3 … 2 … 1 … START!

Getagd ,

18 gedachten over “40 dagen bloggen! (+ freebie)

  1. Veel succes! Onderwerpen bedenken is hier gelukkig ook nog steeds geen probleem. Die lijstjes blijven maar aangroeien. Ze ook daadwerkelijk uitwerken is een andere zaak. Dat duurt doorgaans wat langer. 🙂

  2. Ik had graag nog eens meegedaan, maar het zal voor een jaar zijn waarin ik af en toe eens een uurtje voor mezelf heb en me er wat meer op kan focussen… Succes!

  3. Heel veel succes! Ik ga proberen om af en toe in het kader hiervan een blogpost te schrijven. En grote fan hier van je inspiratielijst 😉 Dus ik ga daar zeker en vast dingen uithalen en je daarin vermelden als ik ze online zet!

Geef een reactie