CommCommComm, Struggle of life

Wie is Katrien?

Een gouden Instagramtip is om je regelmatig eens opnieuw voor te stellen aan je volgers. Door 40 dagen bloggen kwamen er hier ook wel wat lezers bij. Misschien moet ik mezelf hier dus ook gewoon eens voorstellen. Dan kan ik meteen ook mijn ‘over perfect imperfect’-tekst eens updaten.

Hey daar. Ik ben Katrien. Nog even 35. Communicatieve duizendpoot by day, content junk en blogger by night.

Ik ben een sociale introvert en ik ben daar trots op. En waarschijnlijk ook hoogsensitief, al heb ik dat nooit echt laten testen. Wat wil dat zeggen? Dat ik op regelmatige basis een momentje voor mezelf nodig heb. Om te bekomen van alle prikkels en mijn batterijen terug op te laden. Dat wil ook zeggen dat ik meer haal uit een-op-eengesprekken en dat uitstapjes met grote groepen enorm vermoeiend zijn voor mij want veel te veel prikkels. Maar tegelijkertijd ben ik ook wel graag in goed gezelschap. Ik doe eens graag een babbeltje, al doe ik dat liever niet met smalltalk maar met diepgaandere thema’s.

Ik ben een multipassionate. Of een creatieve generalist, wat je wil. Ik vind heel veel dingen interessant en ik ben ook best wel goed in heel veel dingen. Een beetje van alle markten thuis. Daardoor wil ik ook heel veel. En daar durf ik al eens op vast te lopen. Het feit dat ik een perfectionist ben, helpt me daar ook niet echt bij. Ik wil het meteen goed doen en dat gaat natuurlijk niet met alles.

Ik heb een liefde voor lettertjes en teksten. Ik hou van boeken. Sinds ik een e-reader kocht, barst mijn boekenkast iets minder uit haar voegen. Maar mijn boekencollectie is uitgebreid. Ik lees graag en heel veel. Elk onbenut moment duik ik in de teksten, in alle mogelijke vormen. Rond mijn 16 jaar ontdekte ik ook mijn liefde voor schrijven. Geen lange epistels voor mij. Blogberichten bleken de perfecte lengte voor mijn schrijvershart. En door te bloggen leerde ik heel wat toppers kennen die zelf ook een blog hebben.

Muziek is een rode draad door mijn leven, van kleinsaf. Ik speel alt saxofoon, en in een niet zo heel ver verleden speelde ik ook drie jaar Franse hoorn. Muziek spelen is voor mij een speeltuin. Ik ben als muzikant alles dat ik als persoon niet ben. Daarnaast luister ik vooral ook veel naar muziek. Een goeie plaat is voor mij een filter die alle achtergrondprikkels weghaalt. Mijn concentratie vaart er wel bij. Tegelijk vind ik muziek ook heel ontspannend. Ik kan echt genieten van een goed concert.

Ik hou van de koers. Passief. Niets zo zalig als een koers op tv of in levende lijve. Persoonlijk heb ik niet meteen iets met fietsen. Al hou ik wel van bewegen. Ik hou van lange wandelingen, van lopen om mijn kopje leeg te maken, van home work-outs in de winter of van elke sport die van ver of kortbij met dansen te maken heeft. Ik hou van de natuur, perfect voor wat rust en stilte, en om te bewegen.

Eind 2015 liep ik eens stevig met mijn kop tegen de muur. Halfweg 2020 kreeg ik een tweede verwittiging. Sindsdien zoek ik heel hard naar balans, met vallen en opstaan. Toch lijkt het steeds beter te lukken. Niet alles moet perfect zijn ;).

Maar wie ben jij eigenlijk? Ik maak graag kennis met mijn lezers! Dus laat hier zeker een berichtje achter.

Getagd ,

10 gedachten over “Wie is Katrien?

  1. Fijn om deze blogpost te lezen, al ken ik je al wel voor een groot stuk. Wij zijn op veel vlakken gelijk, al is het hier dan wel zonder de muziek en zonder de koers :-).
    En wauw, dat je het elke dag bloggen zo volhoudt. Chapeau!

    1. De foto is nog eentje van vorige zomer. Ik had toen een selfie nodig voor iets, 40 foto’s voor 1 goeie. 😂

  2. Wat een leuke voorstelling. Ik wil mezelf zeker ook nog wat meer aan je voorstellen (al denk ik dat je de meeste zaken al zal weten dankzij mijn blog en reacties op jouw blog) maar ga dat precies toch liever doen wanneer die offline bloggersdate verwezenlijkt kan worden. 😉

    1. Hihi deal! Ik kijk er echt naar uit. Ik ga me een beetje als een kind op de kermis voelen de dag dat ik naar Theoria mag. 😂

  3. Ik volg je al een hele poos en ben blij dat je blogposts intussen ook vaak persoonlijker zijn, want dat lees ik graag! Wellicht omdat ik zelf ook persoonlijk blog en 500 interesses heb die ik wil delen en waarover ik graag lees bij een ander 🙂

Geef een reactie