Klein en groot geluk

Monthly blessings #48

Practice what you preach. Dus lijst ik hier elke maand mijn kleine gelukjes op van de vorige maand. Want het geluk zit ‘em in de kleine dingen en veel kleine gelukjes maken samen één groot. Daar ben ik van overtuigd. Waar werd ik gelukkig van in maart?

 • Complimentendag op 1 maart. Ik deelde op het werk een hele dag complimenten uit die collega’s hadden ingestuurd en ik kreeg er zelf ook.
 • Weekplanningen maken. Heerlijk om een houvast te hebben.
 • Volkoren wraps met gerookte zalm en een spiegeleitje. Dat laatste omdat ik te lui ben om gepocheerde eitjes te maken ;).
 • Na het werk nog energie hebben om te bloggen! Hoera voor dat.
 • Terug naar de kapper kunnen gaan. Blij dat ik geweest ben voor er weer een nieuwe lockdown aankwam.
 • Blij zijn om een meerwaarde te kunnen zijn.
 • Zot veel downloads en positieve reactie op mijn freebies. Ze staan nog steeds online: freebie 1 en freebie 2.
 • Veel gedaan krijgen op een dag.
 • Kwalitatieve leestijd <3
 • Vroeg in bed kruipen om nog wat te kunnen lezen maar toch pijlsnel in slaap vallen.
 • Initiatieven nemen die geapprecieerd worden.
 • De nieuwe oprit die in de laatste plooi valt.
 • Een nieuwe bril kopen, heel tevreden mee!
 • Heel veel boeiende en digitale webinars, opleidingen, tooltalks … ontzettend content met het brede online aanbod.
 • Een digitale blogmeet met Evi en samen leuke plannen smeden. Ik heb hier zo hard zin in!
 • 4 uur lang regisseur zijn van een digitaal event voor 350 mensen. Ik was onder de indruk van mezelf.
 • Veel bewegen, zonder stramien maar ongelooflijk deugddoend. Afwisselen tussen wandelen, lopen en work-outs.
 • Het Belgische wielervoorjaar.
 • Stilaan bijgelezen/gekeken geraken op vlak van nieuwsbrieven, blogs en gratis online webinars. Nu hetzelfde nog bereiken met magazines en boeken. 😉
 • Leuke reacties op mijn blogs in het kader van 40 dagen bloggen. Merci!
 • Chocomelk van Tony’s Chocolonely <3
 • Zon, zon, zon! ☀️
 • Eerste interval looptraining sinds lang, afzien maar deugddoend.

Wat waren jouw kleine geluksmomentjes in maart?

Getagd , , ,

6 gedachten over “Monthly blessings #48

 1. Wow Katrien, wat een drukke maand maart heb jij achter de rug zeg ! Wat een energie ! En wat een hoop blessings heb je vergaard ! 👍🤩

 2. Ik word zelf ook altijd wat gelukkiger wanneer ik anderen hun geluksmomenten lees en vermits ik momenteel een blogfeed-achterstand aan het bijlezen ben heb ik al van drie van die lijstjes mogen genieten. Er gaat er hier sebiet iemand een pak gelukkiger richting zetel verhuizen denk ik. Zelf ben ik niet tot bij de kapper geraakt. Ik wilde eigenlijk wachten tot ik een vaccin had gekregen maar het ziet er naar uit dat dat – risicopatiënt of niet – sowieso nog even zal duren. Mijn moeke was echter zo lief om eerder deze week kapper te spelen en het droge beschadigde haar weg te knippen waardoor mijn haar plots een 15cm korter is. Het in model knippen laat ik aan de echte kapper over maar ondertussen ziet het er toch alvast wat gezonder uit.

Geef een reactie