CommCommComm

5 goeie blogvoornemens na 40 dagen bloggen

Photo by Silvan Arnet on Unsplash

De laatste 3 dagen van 40/47 dagen bloggen zijn ingegaan. Blij dat ik even terug wat meer rust kan inbouwen maar tegelijk ook een beetje met spijt in het hart. Want jullie reacties waren zo hartverwarmend. Ik heb er echt met volle teugen van genoten. Voor herhaling vatbaar en al ;).

Photo by Silvan Arnet on Unsplash

Toen ik deze week nog wat onderwerpen zat te bedenken, dacht ik bij mezelf ‘wat heb ik hier nu eigenlijk uit geleerd’. De belangrijkste vaststelling is dat ik echt heel graag blog. Ik vind het echt leuk om teksten te schrijven. En toegegeven, 47 dagen bloggen heeft mijn creativiteit serieus op de proef gesteld maar kom, ik ben er (bijna) geraakt. Uit dat blogplezier haalde ik vooral een paar goeie voornemens/doelen waar ik de komende maanden mee aan de slag wil. Welke dat zijn, leg ik je graag uit.

 • De blog-sociale-media-draad weer oppikken. Ik gaf het hier onlangs nog als tip. Mijn blogs meer in de kijker zetten via mijn sociale media. Een werkpuntje. Een gat in de planning dat ik wil opvullen met de tijd die nu vrijgekomen is.
 • Back to the roots. Helemaal terug naar mijn authentieke zelf. Ik zwaaide het partnerprogramma van Bol.com uit. Niet dat ik er zo heel veel mee verdiende, maar het wrong de laatste tijd toch een beetje. Dus liet ik het los. Stelselmatig zullen de links ook uit de blogpost verdwijnen. Geef me nog wat tijd, links uit meer dan 800 blogposts halen kost wel effe tijd ;).
 • Zoektocht naar persoonlijke verhalen. De populairste blogposts van de afgelopen weken waren vaak die die het dichts bij mezelf liggen. Dat doet me plezier. Dus wil ik daar ook meer mee doen. Ik schrijf ze graag, jullie lezen ze duidelijk graag, win win.
 • Herontdekken van de blogwereld. Ik wil graag op zoek naar blogs die ik nog niet (goed) ken. Verhalen ontdekken bij mensen, inspiratie opdoen en tegelijk misschien topmensen ‘leren kennen’.
 • Samen met Evi heel wat leuke ideeën uitwerken. Of ik je nieuwsgierig probeer te maken? Misschien. Werkt het? 😉 Maar geen paniek, de eerste tipjes van de sluier volgen snel. So much more to come.

Maakte jij al eens goeie blogvoornemens? Als je er nu zou maken, welke zouden dat zijn?

Getagd ,

7 gedachten over “5 goeie blogvoornemens na 40 dagen bloggen

 1. Mocht ik nog niet van onze plannen afweten, dan was ik tegen nu wel nieuwsgierig geworden 😉 Misschien is het wel een idee om eens een lijstje te maken met nieuwe blogs die je gaat ontdekken? Want ik ben zelf ook altijd wel op zoek naar nieuwe blogs om te volgen 🙂

 2. Heel nieuwsgierig naar wat je met Evi allemaal gaat plannen ! 🤔
  Wat ik nu al weet, is dat ik dat dagelijkse blogpostje in mijn mailbox ga missen …

 3. Wat een mooie blogvoornemens en ja hoor, hier is er ook eentje curieus geworden.
  Zelf zou ik gewoon graag opnieuw wat meer energie willen vinden zodat ik terug wat vaker iets kan delen.
  Misschien ook mijn mediakit en het recensie-overzicht nog eens aanvullen want beide zijn ondertussen tragisch verouderd.

Geef een reactie