Klein en groot geluk

Monthly blessings #47

Practice what you preach. Dus lijst ik hier elke maand mijn kleine gelukjes op van de vorige maand. Want het geluk zit ‘em in de kleine dingen en veel kleine gelukjes maken samen één groot. Daar ben ik van overtuigd. Waar werd ik gelukkig van in februari?

Toegegeven, ik heb mijn kleine gelukjes de afgelopen maand iets minder getrouw bijgehouden. Maar ik deed mijn best om ze te reconstrueren.

 • Frisse winterwandelingen. Heerlijk. De perfect middagpauze ook.
 • Early morning work-outs, nooit gedacht dat me dat zo goed zou bevallen.
 • Hartjes voor productieve dagen waarop je ongelooflijk veel to do’s kan afvinken, ik had er zo wel een paar in februari.
 • Wok met scampi en curry, ik heb een nieuw receptje ontdekt.
 • Twee beweegmomenten op een dag, meerdere keren deze maand.
 • Tijd hebben/maken om te spelen met Notion, ik heb een nieuwe verslaving gevonden.
 • Complimenten voor alternatieve voorstellen, hoera voor dat!
 • Al meer dan 40 downloads voor mijn 40 dagen bloggen freebie, wauw.
 • Werken aan de oprit die vooruit gaan, hallo terrasjesweer! Binnenkort kan ik eindelijk eens deftig buiten zitten.
 • Mama die dessertjes komt brengen #nomnom
 • Superboeiend webinar van Anouk van Flowfix over perfectionisme, dankzij het coachingstraject van Plan S.
 • In mijn onesie in de zetel, gewoon omdat het kan, ik had een slechte nacht.
 • De zon! Veel en aangenaam.
 • Wandelen met vrienden, veel wandelen.
 • Tulpen. Al zagen ze er een paar dagen later al iets minder fris uit. Oeps.
 • 25 minuten lopen zonder stoppen, ik dacht dat mijn conditie verder weg zat.
 • Complimenten van collega’s, hoera!
 • Vlaamse koersklassiekers op tv, ik heb het gemist.
 • De nieuwe plaat van Balthazar, playin on repeat!

Wat waren jouw kleine gelukjes van februari?

Getagd , , ,

1 gedachte over “Monthly blessings #47

 1. Wat een heerlijk lijstje. Die (meer dan) 40 downloads van je 40 dagen bloggen freebie vind ik dan weer leuk qua cijfertjes. Zo vond ik het ook heel fijn dat februari op dat vlak zo mooi uitkwam en start op maandag om vervolgens 28 dagen later te stoppen op een zondag. Dat daar dan ook nog eens die 12 02 2021 bij zat maakte het uiteraard nog mooier. Een ander februari-gelukje is het feit dat manlief een boekenkast kocht voor op zolder (zijn bureau/hobbykamer) waardoor ik plots veel meer plek had in de boekenkasten beneden.

Geef een reactie