CommCommComm

Vragen staat vrij!

Een klassieker om mijn 40 dagen bloggen te starten. Want 40 dagen bloggen dat kan ik niet alleen, ik heb daarbij jouw hulp nodig. Hoe? Door mij een vraag te stellen waar ik mee aan de slag kan.

Wat heb je altijd al eens van mij willen weten? Wil je meer weten over mijn muzikale escapades? Interesseert mijn boekencollectie je wel? Zoek je leestips? Boeien mijn loopverhalen je wel? Of wil je weten waar ik shop? Kortom, welke vraag wil jij mij stellen en waar zou je graag een blogje over zien verschijnen?

Ik neem de komende weken dan de tijd om je vragen te beantwoorden. Ik plan de blogjes in in mijn blogplanning en dan zorg ik graag voor een antwoordje op jouw prangende vragen ;). Laat je vragen gerust hieronder achter of wil je het minder openbaar doen, dan mag je uiteraard ook altijd een mailtje sturen. Ik ben superbenieuwd naar je vragen!

Getagd , ,

3 gedachten over “Vragen staat vrij!

  1. Hmm, ik zit precies even zonder inspiratie. Maar volgens mij heb je nog niet je favoriete Top 3 van Marc de Bel boeken gedeeld. Of een lijstje met favoriete winkels (zowel offline als online).

Geef een reactie