Struggle of life

5 dingen die ik na corona terug wil doen

Miss Rona is nog niet weg. Helemaal bestreden lijkt ze ook nog niet. We kunnen alleen maar hopen dat de vaccinaties was soelaas brengen. En integenstelling tot veel anderen kan ik het allemaal nog wel goed verdragen. Toch dacht ik eens na over wat ik na corona graag terug eens wil doen.

  • Gezellige namiddagen of avonden met vrienden: En dat hoeft geen 10 man te zijn. Maar met 4 of 6 een spelletjesavond doen en wat hapjes en drankjes voorzien, dat zou ik tof vinden.
  • Op restaurant gaan: Take-away, dat is allemaal goed en wel maar hier liggen weinig dingen in de buurt dus dat is vaak niet de beste oplossing. Daarom kijk ik echt uit naar een restaurantbezoekje. Lekker eten, genieten en zelf de afwas niet moeten doen ;).
  • Met twee naar de winkel gaan: De functionele boodschappen kan je perfect alleen doen. Maar kleren kopen of in ons geval ook meubels of praktische dingen om het huis in orde te krijgen, dat doe je toch liever met twee. Jij al eens geprobeerd om alleen een Ikea-kast thuis te krijgen? Dat werkt dus niet eh.
  • Muziek spelen: Shame on me maar ik haal thuis geen saxofoon uit de kist. Dat is voor de repetitie op vrijdagavond. En nog meer dan muziek spelen kijk ik er naar uit om mijn muziekvriendjes terug te zien! Voor de meesten is het van oktober geleden.
  • Mijn collega’s eens in het echt zien: Van job veranderen tijdens corona, het was op zijn minst gezegd een uitdaging. En het ergste? Ik heb nog maar een tiental collega’s in het echt gezien. Al de rest was via een digitaal scherm. Maar kom, ik mag deze week nog eens twee dagen naar Brussel. Het is al iets :).

Wat wil jij na corona zeker doen?

Getagd , ,

9 gedachten over “5 dingen die ik na corona terug wil doen

  1. Mooi lijstje. Ik ga na corona mijn beste vriendin opzoeken. Zij woont in Macedonië en we zouden elkaar afgelopen zomer opzoeken, maar daar wachten we nu mee totdat we gevaccineerd zijn / de negatieve reisadviezen opgeheven worden. Kan niet wachten tot het zover is!

  2. Hier staat gaan eten ook met stip op één, en dan liefst als J. eens bij oma en opa mag logeren. Zo’n uitje met twee, daar snakken we naar.
    En verder ook weer afspreken met vriendinnen, wandelen mag blijven, maar dan zonder mondmaskers. En zo eens een (kleinere) blogmeeting, dat zie ik ook wel zitten!

  3. Naar die eerste twee kijk ik het meeste uit. Weer heerlijk kunnen bijpraten met vriendinnen, spontaan bij je (schoon)ouders, grootouders of (schoon)broers) en hun gezin op bezoek kunnen gaan, nog eens naar een stad kunnen gaan, rondsnuisteren in een winkel, … dat soort zaken.

Geef een reactie