Klein en groot geluk

Weekendje Milaan – shop till you drop!

Een citytrip doen om te gaan shoppen? Ik ben daar meestal niet zo voor te vinden. Een paar uur voorzien in de planning om te gaan shoppen doe ik maar al te graag, maar een volledig weekend? Toch maar niet. Deze keer was het anders. 48 uur shoppen maar intussen toch ook iets van de stad zien.

Milaan biedt ketens, chique boetieks en vooral veel bekende merken. In eerste instantie werden D. en ik wat van onze sokken geblazen. Ik gok dat we ook meteen in de duurste straat van Milaan uitkwamen. Alle topmerken op een rijtje, met bijbehorend prijskaartje.

Gelukkig vielen we van het ene uiterste in het andere. Een straat verder stootten we op alle grote ketens. Zara, Mango, H&M … ze waren er allemaal. Veel beter voor onze portemonnee ook in ieder geval. Toch konden we het niet laten om bij m’n persoonlijke Italiaanse favorietjes binnen te springen: Armani (Jeans) en Liu Jo.

Mijn klerenvoorraad werd goed aangevuld. Zoals verwacht vond ik bij mijn favoriete merken weer heel wat mooie stukken. Een topkleedje van Armani en zalig comfortabele jeans bij Liu Jo. Voeg daarna nog wat low budget shopping bij Zara (T-shirt & broek) en Pull & Bear (2 broeken) aan toe. Mijn kleine handbagagevalies werd wat krap met die 5 broeken, kleed en T-shirt. Maar dat had ik er graag voor over.

Laat je vooral verrassen door de bekende merken die als paddenstoelen uit de grond schieten. Er lijkt geen eind aan te komen. Kijk je ogen uit en geniet. Niet alles past waarschijnlijk, net zoals bij ons, in je budget. Maar aan kijken is niets verkeerd! Maar vergeet af en toe toch je kwijlbek niet te sluiten ;).

Getagd , , , , , , ,

0 gedachten over “Weekendje Milaan – shop till you drop!

Geef een reactie