Klein en groot geluk

Het Sporza-wielerjaaroverzicht

Het hoogtepunt van mijn Kerstvakantie. Elk jaar opnieuw. Dat is het wielerjaaroverzicht van Sporza. Alle hoogtepunten van het afgelopen wielerjaar in één overzicht. Ruim een uur kijkplezier. Telkens opnieuw beleef ik de koers minstens even intens als op het moment dat de koers gereden werd.

Gisteren was het weer zover. Een pareltje zoals elk jaar. Ik keek graag in uitgesteld relay en nestelde me deze namiddag maar al te graag in de zetel met m’n tablet op schoot. Zoek je nog een kijkstukje voor deze vakantie? Bekijk dan zeker het wielerjaaroverzicht.

Met het wielerjaaroverzicht is ook het aftellen naar het nieuwe wegseizoen begonnen. Ook al staan er ons in het veld nog een paar pareltjes van crossen te wachten, toch begint het al te kriebelen. Ik kijk nu al uit naar het nieuwe seizoen van Lotto-Soudal, naar de jeugdkoersen hier in de omgeving en naar de pret die ik elk jaar weer beleef aan de koers. Laat het nieuwe seizoen maar komen, ik ben er klaar voor!

Getagd , , , ,

Geef een reactie