Struggle of life

Quotes die moed geven

Pinterest kan soms één groot moodboard zijn. Je vindt er heel wat quotes op terug. Inspirerende quotes. Ik grasduin er regelmatig eens door de spreuken, quotes en leuke cartoons. Afhankelijk van mijn gemoed bots ik dan op grappige dingen, diepzinnige tekstjes of lijfspreuken die gewoon keihard op mij van toepassing zijn.

Ik sla de quotes op, herlees ze eens als ik een extra duwtje in de rug nodig heb. Het helpt. Om de een of andere reden kan ik dan beter relativeren. Het is moeilijk om mijn allergrootste favorieten op te lijsten. Maar in de categorie ‘quotes die moed geven’ zijn dit toch wel zes toppertjes.

Echte vrienden

Love you when you're not very lovable

Omgaan met roddels

Je verdient beter

Wat denken anderen van me

Hoofd omhoog prinses

 

Getagd , , ,

0 gedachten over “Quotes die moed geven

    1. Thank God voor Pinterest ;). Het kan mij echt wel motiveren of troosten of laten relativeren … En thanks, af en toe sla ik er zo’n paar op die dan regelmatig eens herlees om wat extra moed op te doen :).

Geef een reactie