Klein en groot geluk

Ladies at the Movies

Onlangs kwam een van m’n besties met het geniale idee om nog eens met de hele kliek naar Ladies at the Movies te gaan. Het was weer een hele tijd geleden. Want eigenlijk valt die avond in Hasselt steevast samen met de repetitie. Maar voor een keertje lieten we dat principe graag varen en trokken we met 12 topwijven naar Kinepolis Hasselt. Een tripje dat we maand later graag nog eens over deden met 5 topwijven!

Ladies at the Movies

Ik was het principe al wat vergeten. Het was dus leuk om alles nog eens op te frissen! Ontvangst in stijl om 19u met een glaasje bubbels en opvallend veel knappe (en minder knappe) mannen in de onthaalcrew van Kinepolis. Van daaruit kon je doorschuiven naar een pleintje waarrond alle kraampjes stonden opgesteld. Die demonstraties had ik blijkbaar al helemaal verdrongen.

Wij kozen voor een sandwich en een glaasje Martini (pêche, vreemd smaakje), terwijl we eens langs gingen bij Jafra. We deden met veel plezier mee aan het spelletje en wonnen een heuse workshop aan huis (gepland later op de maand en zal hier ongetwijfeld nog passeren). Het ideale excuus om ook thuis nog eens een Ladies Night te organiseren. Tussendoor stopten we ook nog ons wedstrijdformulier in de grote ton. Wie weet wonnen we wel een prijs!

Tegen 20u mochten we dan de filmzaal binnen en werden de prijzen verloot. Ons groepje ging met 3 leuke prijzen aan de haal. We gingen alvast niet van een kale reis terugkomen. En hilariteit alom toen een van m’n besties een Upperdarepakket mee naar huis mocht nemen. Alleen voor die fun zou je toch al eens terug gaan? Niet?

Op het programma die avond: The Choice, een film over keuzes, wat anders? Een echte wijvenfilm, dat ook. Maar eigenlijk best nog wel een goeie film met een ietwat vreemd/plots einde. De 12 ladies hadden het in elk geval naar hun zin en gingen tevreden naar huis met een goody bag in de hand.

En een nieuw plan! Want bij de promo voor de volgende Ladies at the Movies zagen we dat ze ‘How to be single’ zouden draaien. Laat Rebel Wilson nu een persoonlijk favoriete zijn sinds D., E. en ik grote fan van Pitch Perfect werden! Die kans konden we niet laten liggen en snel werd een tweede Ladies at the Movies date geregeld.

Dikke 14 dagen geleden trokken we dus opnieuw naar Ladies at the Movies. Weliswaar met een iets kleiner kliekje van 5 topwijven. Maar daarom niet minder gezellig! D. viel weer in de prijzen en won een dans- en make-up workshop mét vriendinnen (pick me!). En vorige week bleek dat ik ook nog een prijs zou overhouden aan Ladies at the Movies. Wij moeten meer gaan ;). De film was ook een toppertje. We hebben enorm veel gelachen. Geen hoogstaand verhaal maar wel boordevol humor. Rebel Wilson op haar best! Ladies at the Movies, wij komen nog eens terug.

Ben jij al eens naar Ladies at the Movies geweest? Of ken je leuke evenementen die ik zeker eens met mijn groep vriendinnen moet doen?

Getagd , , , ,

0 gedachten over “Ladies at the Movies

Geef een reactie