Varia

6 topblogs om te volgen

Al drie maand hang ik weer rond in de blogosfeer. Drie volle maanden waarin ik mijn schrijfsels weer kon loslaten op de wereld. Maar ook drie maanden waarin ik zelf op zoek ging naar leuke blogs om te volgen. Ik goot alles eens in een overzichtje.

to blog

20 december 2015. Dat was de dag waarop ik mijn eerste blogpost van Perfect Imperfect de wijde wereld instuurde. Het moet al zeker mijn vierde of vijfde blog zijn die ik opstart. Sinds m’n 18 hang ik hier al rond. Ik huppelde van de ene blog naar de ander. Maar de blogkriebels bleven komen. En dus startte ik met Perfect Imperfect mijn eigen, kleine, fijne projectje weer op.

Maar even goed zet ik me al eens graag in de zetel met m’n tablet en check ik mijn bloglovin’ feed. In die feed (en in de wordpress-lezer) heb ik nu toch al wel heel wat leuke blogs verzameld. Blogs die me inspireren, blogs die me gewoon heel wat nuttige tips bezorgen of blogs die gewoon leuke afleiding zijn. Ik zet mijn 6 favorieten graag even op een rijtje:

  • Velodromen. Stiekem ben ik een beetje jaloers op de schrijfsels van Annelore. Een geweldig mooie schrijfstijl heeft ze. Een topblog over wielrennen in al zijn facetten. Knappe invalshoeken en prachtige woordenspelletjes in een tekst gegoten. En bovendien is de blonde krullenbol nog eens een toffe ‘in ’t echt’ ook. Met dank aan de blogmeeting bij KBC om ons in contact te brengen!
  • It-girl. Ik mag dan geen fashion- of beautyblogger zijn, laat staan een beautyfan, toch brengen de girlygirlytrekjes me regelmatig op de blog van It-Girl Kim. Ik laat me graag inspireren door haar tips en tests en ik ben jaloers op haar ‘hoofdkwartier’ (dat wil ik ook!). 1985 dat moet toch een band scheppen!
  • Your Daily Dose of Me. Geen idee hoe ik heel in den beginne bij Eline terecht ben gekomen. Ik vermoed dat Twitter er voor iets zal tussen zitten, een gelijkaardige studierichting waarschijnlijk ook. Een prachtige blog met sterke fotografie en heel wat leuke tips die me graag doen wegdromen. En daarnaast nog regelmatig een leuke give-away. Ja, ik ben fan.
  • Kelly Steenlandt. Ik volg Kelly al wat langer op Instagram en pas recent kwam ik op haar blog terecht. Waarschijnlijk omdat ik merkte dat er wel wat gelijkenissen met mijn eigen interesses zijn. Fotografie, wielrennen, lezen, reizen, muziek … Ja, soms werd het herkenbaar en dan blijf ik lezen!
  • Tales from the Crib // Erika Van Tielen. Soms staan deze blogs mijlenver van mijn eigen leefwereld (man? kinderen? wuuuuut?) maar toch vind ik ze allebei ongelooflijk leuk om te volgen. Uitlatingen van kleine kinderen kunnen geweldig grappig zijn en een lach op mijn gezicht toveren omwille van één dom zinnetje. Afgewisseld met leuke reistips, boekentips of veel andere dingen, blijf ik toch steeds terugkeren om nog een paar stukjes mee te pikken.

Aan alle zes een dikke merci voor de topblogs, ik blijf steeds met veel plezier terugkeren.

Bij welke blogs ben jij vaste klant? In welke hoekjes zitten de Nederlandstalige koersblogs verborgen?

 

Getagd , , ,

0 gedachten over “6 topblogs om te volgen

Geef een reactie