Boekenwurm

Op de leeslijst #1

De afgelopen week bracht de koerier van bol.com weer enkele leuke pakketjes. Hoewel ik probeer om eerst die stapel af te werken die hier nog ligt, kan ik het toch niet laten om af en toe wat toppertjes te bestellen die mijn pad kruisen.

En niet enkel de koerier brengt leuke pakketjes. Ook de postbode dropt regelmatig leuk leesvoer in mijn brievenbus. Ik ben vaste klant bij 4 magazines (Flair, Elle, Bahamontes en Soigneur). Ik weet mijn dagen dus wel te vullen.

Wat staat er de komende dagen op de leeslijst? Ik overloop het graag even met jullie!

Processed with VSCO with t1 preset

  1. De kracht van stille mensen – Sophia Dembling: Een boek over introverte mensen. Omdat er niks mis is met introverte mensen.
  2. Life on Sneakers – Evi Renaux: Al zoveel over gelezen op andere blogs en intussen ben ik ook haar blog beginnen volgen. Ik ben benieuwd om haar verhaal te lezen en ik hoop er zelf ook wat lessen uit te trekken.
  3. Power – Claudia Van Avermaet: Geboeid door haar enthousiasme en tips op Twitter ben ik. Stiekem ook een paar keer haar website gecheckt. En dus keek ik ontzettend uit naar haar boek! De koerier van bol.com liet me een dag op m’n honger zitten maar blij dat ik het boek intussen in huis heb.

Processed with VSCO with f2 preset

  1. Bahamontes #13: Een schande dat ik hem nog altijd niet heb gelezen. Heel dringend werk van maken dus.
  2. Bahamontes, special edition Lotto-Soudal: 32 jaar Lotto als wielersponsor in het peloton. Tijd om eens alles op een rijtje te zetten. Mijn favoriete wielertijdschrift en wielerploeg die een samenwerking aangaan, die kans mocht ik niet laten liggen.
  3. Soigneur: De nieuwe ligt al bijna in de bus denk ik. Ik loop hopeloos achter.

Heb jij nog leuke leestips voor me? Laat ze hier gerust achter. Ik check ze met veel plezier!

Getagd , , ,

0 gedachten over “Op de leeslijst #1

  1. Laat zeker weten of dat eerste boek iets is, want ik ondervind toch nog altijd veel vermoeidheid en weinig kracht van dat introvert zijn 🙂

    1. Life on Sneakers en Power zijn uit. Nu aan ‘De kracht van Stille Mensen’ bezig. Een heel ander soort boek :). Maar je wil niet weten welke hoop hier nog ligt! 🙂

Geef een reactie