Klein en groot geluk

Concert: A3 beton – Boem Patat Tour

Heel wat jaren geleden speelde mijn harmonie eens samen met een nobel onbekend bandje. Toen nog met 5 en heel kleinschalig: A3 beton. Jaren later staan ze intussen met 6 op dat podium en zijn ze uitgegroeid tot een ware amusementsband.

Traditioneel stellen ze begin april hun nieuwe tournée voor, voor eigen volk. 2 april zakte ik daarom met ‘de kliek’ af naar Montenaken af voor de kick-off van hun ‘Boem Patat’-tour! Vorig jaar vulden ze de zaal nog met een dikke 1000 enthousiastelingen. Beter doen zou een opgave zijn. En toch lukte ze daar in. Een kleine 1300 mensen zakte af naar De Winning voor de show. Toch wel een sterke prestatie.

Op het programma heel wat leuke covers. Van 7 anjers, 7 rozen over I like to move it naar Diep zo diep tot Papillon van Editors. Het past allemaal in hun repertoire. Ideaal om de dansbeentjes los te gooien! Dus dat deden we met veel plezier! Meer dan 2u lang.

A3 beton
D. en ik op een wazige selfie

Het was uiteindelijk bijna 1u toen ze hun programma traditioneel afsloten met ‘You’ll never welk alone’. Tijd om je beste vrienden eens even tegen je gilet te trekken en af te koelen na een paar uur dansen. Ik heb zoveel gedanst dat ik zelfs geen foto’s heb gemaakt (behalve die wazige foto met twee danstomaatjes op ;)). Wij blikken in elk geval terug op een meer dan geslaagde avond! Binnenkort pikken we nog wel eens een show mee, daar ben ik vrij zeker van!

Getagd , , ,

0 gedachten over “Concert: A3 beton – Boem Patat Tour

Geef een reactie