Boekenwurm

Gelezen: Boekskes!

Ik hou van boeken in alle maten en gewichten. Van strips tot romans, van bookzines tot magazines. En dus ook van wijvenboekjes. Niet van Story en Dag Allemaal, geen roddelblaadjes voor mij. Wel FlairElleCharlie Magazine, Bahamontes en Soigneur. Vijf abonnementen die de moeite waard zijn.

Stel je voor. Een druilerige zondagnamiddag. Geen plannen en ook geen zin om veel te verrichten. Het ideale moment om de kachel aan te steken, een warme chocomelk te maken en met een boekje in de zetel te kruipen. Ik kan daar echt van genieten. Geen al te zware lectuur en gewoon profiteren van een rustige zondag. En terwijl nog wat ideeën opdoen. Want dat vind ik dan wel niet onbelangrijk. Hetzelfde trouwens als de zon schijnt en ik in mijn ligstoel op het terras kan zitten.

Mijn favoriete lectuur op zo’n moment? Flair, Elle (Vlaamse editie), Bahamontes, Soigneur en het onlangs ontdekte Charlie Magazine. Een magazineverslaving die waarschijnlijk ooit begon toen ik nog in Leuven studeerde. De treinritjes van en naar Leuven waren veel aangenamer met wat leuke lectuur. De krantenshops in Sint-Truiden en Leuven hebben goed verdiend aan mijn ‘boekskes’-aankopen.

Processed with VSCO with f2 preset

Maar waarom nu net die boekjes? Omwille van hun inhoud uiteraard. Ik ben niet de persoon van de laatste nieuwe roddels en het boeit me ook niet echt eerlijk gezegd. Maar ik ben wel geïnteresseerd in leuke kleren, ik leer graag bij op beauty- of lifestylevlak, heb een grote algemene interesse en de koerskriebels heb ik al van kleinsaf. De ideale lectuur voor mij dus. Zeker de bookzines zijn de investering waard. Je gooit dat niet zomaar in de papierbak eens ze uitgelezen zijn.

Mijn dates met m’n boekjes zijn een paar uurtjes me-time. Een goed muziekje in de oren en laat me dan maar even met rust. De leukste tips die ik tegenkom noteer ik voor als ik  ze eens kan gebruiken. Zo kwam ik onlangs Change-magazine tegen. Een blad dat me intussen wel wat getriggerd heeft en intussen in de kast ligt om gelezen te worden, net als Happiness. Andere tips altijd welkom trouwens.

En nu duik ik in een magazine ;).

Getagd , , , , ,

0 gedachten over “Gelezen: Boekskes!

  1. Ik neem ook wel eens graag een Dag Allemaal ofzo vast. Dat is echt puur hersenloos lezen.
    Van Charlie heb ik ook wel al eens een nummer gelezen, vind ik een toptijdschrift!

Geef een reactie