Klein en groot geluk

Ladies City Day

Vrijdag 20 mei werd hometown Sint-Truiden voor een dag omgetoverd tot vrouwenland. De Ladies City Day plaatst de dames voor een dagje graag in het middelpunt van de belangstelling. Ideaal om me een dag onder te dompelen in wijverij en te profiteren van alle voordelen.

Samen met S. trok ik vlak voor de middag al het centrum in. Een tactische overweging. Genieten van de voordelen maar nog geen massa aanwezig in de stad. En win-win voor ons dus. Ideaal om op ons gemakje de winkels te kunnen doen, te passen en te kopen.

wp-1463984043267.jpg

Ik ben geen ondoordachte koper. Ik check eerst even de mogelijkheden en daarna zal ik pas dingen beginnen te kopen. Vrijdag was het dus niet anders. Maar uiteindelijk koop ik toch in mijn vaste winkels: Caleche, Paris XL en Mimosa. Ik ben dolgelukkig met mijn nieuwe kleedje van Thelma & Louise, heerlijk, pastelgroen pulletje van O’Ren, bikini van Prima Donna en de nieuwe Pep-Start van Clinique. Samen met nog twee leuke bloesjes van H&M een mooie buit van de dag.

Na het shoppen waren we net op tijd om in de rij te gaan staan voor een goodiebag. Een gelukje, want niet veel later stond er een mega-lange rij. Klokslag 17u begon de bedeling van de zakjes. Achteraf bekeken geen must-have want vooral veel rommel. Maar goed, we hebben het wachten in de wachtrij wat verzacht met een heerlijke gin tonic van Brouwerij Wilderen en njammie Fruitsnacks. De ideale combinatie.

Na de goodiebag, pikten we hier en daar nog wat proeverijtjes mee, een glaasje cava, wat appelcider en een gini. We wilden vooral de tijd doden tot het optreden van Stan Van Samang. Een etentje leek ons dus ideaal. Aangezien de terrassen op de vernieuwde Grote Markt vol zaten. Kozen we voor de goed verscholen Bar Pastis. Iets nieuws, want ik was er nog nooit geweest. De sangria smaakte heerlijk en de tapas waren om duimen en vingers van af te likken. Voor herhaling vatbaar!

Van Bar Pastis ging het terug naar de Grote Markt. Al voor 22u begon Stan Van Samang aan zijn show. 90 minuten lang werden we getrakteerd op de topnummers van Stan. Helaas twee keer onderbroken door een stroompanne. De burgemeester had precies haar rekeningen nog niet allemaal betaald ;). De zanger bleef er uitermate kalm onder en loste het op met mopjes. Het maakt van Stan Van Samang alleen maar meer een grote meneer! Een topdag met topvriendinnen en een heerlijke afsluiter. Meer van dat in eigen stad!

Getagd , ,

0 gedachten over “Ladies City Day

Geef een reactie