Struggle of life

Vakantievoornemens

Binnenkort begint de grote vakantie. Behalve een weekendje Werchter, een koersje hier en daar en Beyoncé, heb ik niet veel gepland. Ik breng mijn ‘lang verlof’ eind augustus door in Costa Casa. Thuis dus. Wat ik wil doen?

Quote Vakantie

  • 3 weken digital detox. 3 weken de sociale media aan de kant schuiven en enkel nog dingen doen waar ik bewust voor kies.
  • Heel veel lezen. Die stapel boeken (het zijn eigenlijk 4 stapels) onderaan in de kast moet dringend eens weggewerkt worden. Laat ons hopen op goed weer om me buiten op het terras te nestelen met een boek.
  • Bloggen. Ik ga dan misschien wel offline op sociale media, bloggen wil ik blijven doen. Eens ik me aan het schrijven heb gezet, wil ik bezig blijven. Dus daar zet ik zeker geen stop op eind augustus.
  • Wandelen. Als het weer het toelaat, trek ik graag de Haspengouwse velden in. Of ga ik op zoek naar nieuwe plekjes bos die ik nog niet ontdekt heb. En als ik zin heb, trek ik misschien wel een paar keer m’n loopschoenen aan.
  • Doen waar ik goesting in krijg. Niet te veel op voorhand plannen. Maar gewoon doen waar ik op dat moment zin in heb. In mijn vakantie pas ik even voor deadlines.
  • Mijn verjaardag vieren. 31 word ik eind augustus. Naar jaarlijkse gewoonte vier ik dat graag met de vriendjes. Een gezellig avondje met een hapje en een drankje. Life is good!
  • En waarschijnlijk gaan er gewoon nog heel wat dingen plots opduiken. Ik laat het graag op me af komen en bekijk het dan wel! Vakantie? Ik kijk er nu al naar uit. Nog even te gaan.

Wat zijn jouw vakantieplannen?

Getagd , , , , , ,

0 gedachten over “Vakantievoornemens

  1. Wij zijn ook eens een jaartje thuis gebleven en toch waren die twee weken goed gevuld. Uiteindelijk ben ik er zelfs niet in geslaagd van ook maar één boek uit te lezen (niet dat ik je wil ontmoedigen, hé).
    Ook hier wordt het verlof thuis gespendeerd. In aanloop naar de bevallig heb ik 4 weken verlof (we zitten met een collectief verlof op het werk). Ik hoop dat de baby blijft zitten tot 14/8 zodat ik ook optimaal die 4 weken kan benutten met het afwerken van de doopsuiker en lezen of een terrasje doen. 🙂

Geef een reactie