Struggle of life

As we speak #1

Een rubriekje met dank aan Kelly voor de inspiratie. Een overzichtje van korte verhaaltjes. Verhaaltjes die te kort zijn om er een volledige blog aan te wijden maar samen wel een mooi stukje zijn.

Waar ik mee bezig was?

Dinsdag vergaderden we met de pedagogische ploeg van KSA in het secretariaat van Gullegem. Voor mij altijd een hele onderneming. De heenweg was 2,5u, de terugweg kostte me zelfs 3,5u. I blame de file en de lange treinrit. Toch hou ik wel van lange treinritten. Je kan nog wat werk verrichten, wat dingen lezen, mensen kijken of gewoon wat wegdromen. Ik ben wel wat je noemt een fervent treinreiziger.

Best wel wat lange werkdagen gehad deze week waardoor er niet veel tijd meer overbleef om thuis nog veel te doen. Veel lezen zat er niet in, voor bloggen niet al te veel tijd en de tv heb ik amper gezien. Maar het heeft ook zijn voordelen. Donderdag heb ik dwars door de storm uit geslapen. Terwijl half de wereld leek te vergaan, was ik ver weg in dromenland. Een hele prestatie van mezelf. Ik prijs mezelf gelukkig.

Stormweer en dus bomen op het spoor. Noodgedwongen een dagje thuiswerken en de brandweer laten komen om wat losse stenen uit de schoorstenen te komen plukken. Het is hoog tijd dat de verbouwingen kunnen starten. Nog even geduld. Stap voor stap gaat het de goeie richting uit.

Zaterdag rustdag. Een dag om dingen te doen die ik graag wil doen. Een beetje genieten! Een dag ook om me mentaal voor te bereiden op zondag. Want met de supporters van Tim Wellens trekken we met twee bussen naar het Belgisch Kampioenschap wielrennen. Hopelijk kan de beste winnen!

En in ’t kort?

Wat ik lees? Na Mentaal Kapitaal (soon on the blog!) en mijn achterstallige Flairs, ben ik nu aan ‘Blankgoud’ van Marc de Bel begonnen. Die stapels lijken te blijven groeien terwijl ik al een tijd bewust geen boeken meer koop.

Wat ik luister? Nog wat de naweeën van Adele maar vooral voorbereiding op Rock Werchter volgende week. Editors, Florence, Years & Years, The Van Jets … Het worden weer vier heerlijke muzikale dagen.

Getagd , ,

0 gedachten over “As we speak #1

Geef een reactie