Boekenwurm

Gelezen: Flow Magazine

Magazines zijn een uitstekende manier om te ontspannen. Niets plezanter dan met een magazine in de zetel te kruipen, een gezellig muziekje erbij en je helemaal af te sluiten van de wereld rondom je. Met Flow was dat niet anders.

Na Change en Happinezz had ik het wel even gehad met nieuwe magazines en viel ik terug op m’n vaste waarden. Toch konden een paar vrienden en kennissen me overtuigen om Flow Magazine eens te proberen. Vlak voor ik op het vliegtuig naar Milaan stapte, graaide ik toch nog een exemplaar mee in het boekenwinkeltje.

Helaas had ik de afgelopen weken wat minder tijd om te lezen en kregen m’n vaste waarden voorrang. In m’n lazy lang weekend maakte ik eindelijk tijd voor Flow. Een tijdschrift zonder haast. Over klein geluk, andere keuzes en simpeler leven. Zo staat er te lezen op de cover.

Ik heb hem in één ruk uitgelezen. Een degelijk, aangenaam en razend interessant magazine. Geen high level inhoud maar artikels voor jou en mij. Ervaringen van mensen die hun leven net iets anders gingen aanpakken. Geen perfecte ommezwaai, wel verhalen met alle valkuilen en mislukkingen erbij. Inspirerend en uitnodigend om zelf iets te veranderen.

Ook visueel ziet het magazine er goed. Redelijk strakke lay-out, geen te druk gevulde pagina’s en een leuk gebruik van kleuren. Toch vind ik de samenstelling ietwat vreemd. Glossy pagina’s afgewisseld met quasi krantenbladen. Het nut ging me wat verloren.

Conclusie: Flow is inhoudelijk een sterk magazine, aangenaam om te lezen. Toch kan het vormelijk nog wel een make-over gebruiken om er meer één magazine van te maken. Ik kijk al uit naar het volgende nummer!

Getagd , , ,

0 gedachten over “Gelezen: Flow Magazine

Geef een reactie