Struggle of life

As we speak #2

De eerste ‘As we speak’ is weer een tijdje geleden. Tijd voor een tweede. Met een terugblik op mijn vakantie. 2,5 week vrijaf zonder echte plannen. Toch weer een periode die deugd deed om even op adem te komen en wat tijd voor mezelf te maken. Maar ook weer gelukkig dat ik er vanaf morgen terug mag invliegen, dat ook.

Leest: Mijn vakantie bleek het moment bij uitstek om er wat leesvoer door te jagen. Zo werkte ik Leeslijst 5 af en slaagde ik er zelfs in om een groot stuk van Leeslijst 6 al af te werken. Het tempo stagneerde wel in de laatste week. Een paar andere to do’s gooiden wat roet in het eten. In elk geval zijn er heel wat tienerboeken doorgegaan, samen met een hoop tijdschriften. Het ideale leesvoer voor mijn vakantie. Ik ging trouwens ook voor het eerst sinds lang terug naar de bib. Ik herontdekte mijn liefde voor de bib. Iets waar ik in de komende maanden meer bewust tijd voor zou willen maken.

Leeslijst 6_magazines

Eet: Vakantie bleek ook de ideale periode om er op uit te trekken. Lekker eten en drinken horen daar uiteraard bij. Misschien wel net iets te veel. Maar goed, vanaf morgen de riem terug wat aantrekken. Een adresje dat ik intussen al drie keer bezocht in de afgelopen weken en waar je mij nog veel zal zien is l’Avenida in Hasselt. Een topconcept en leuk om te doen. Je betaalt er 35 euro voor een uur (25 euro onder de middag) en je kan naar hartenlust bordjes van de lopende band afhalen. Ze bieden heerlijke voorgerechtjes, top hoofdgerechtjes en dessertjes om duimen en vingers van af te likken. Een soort van all you can eat concept maar in een hip en trendy jasje gegoten. Ideaal om bij te praten met een paar vriendinnen of voor een gezellig lunch met het lief. Ik had deze vakantie zelf wat willen koken maar dat is er niet van gekomen. Terug gezond eten is wel het voornemen voor de komende maanden.

Luistert: Naar mijn heerlijke playlist in iTunes. In de playlist heb ik al mijn favoriete iTunesnummers verzameld. Al moet ik er wel eens werk van maken om ze uit te breiden. Wat staat er zoal in? Muse, Adele, Beyoncé maar even goed Bart Peeters en Yevgueni. Heerlijk als achtergrondmuziekje bij de andere dingen die ik de afgelopen dagen zoal deed.

Shopte: Ik zette mijn vakantie in met een dagje shoppen in Hasselt en Sint-Truiden. Ik ontdekte G-level en herontdekte ZEB. Hoe knap is de collectie van Black Label by Astrid Bryan bij ZEB eigenlijk? Ik had ze wel helemaal mee naar huis willen nemen. Het bleef gelukkig bij een bloesje en een kleedje. En als ik dan toch in Sint-Truiden was, kon ik beter eens binnenspringen bij Decadence de Luxe en Calèche. Het leverde me nog een leuk bloesje en zalig leuk kleedje op. Ik ben trouwens razend benieuwd naar de nieuwe winkel van Decadence de Luxe, de fashionshow is komende vrijdag. Platzak naar huis ;).

Kijkt vooruit: Vanaf morgen ga ik weer aan de slag. Enerzijds spijtig dat mijn verlof er op zit natuurlijk maar anderzijds toch ook weer gelukkig dat ik er weer kan invliegen. Het zal nog een druk KSA-jaar worden. Maar ik ben er klaar voor en ik heb er zin in!

Getagd , , , , ,

Geef een reactie