Klein en groot geluk

Fashion Love

Vorige week vrijdag werd Sint-Truiden getrakteerd op een tweede Fashion Love. Decadence de Luxe vierde de opening van haar nieuwe winkel met een nieuwe editie van de fashionshow. Groter, beter en nog altijd buitengewoon plezant. Het werd een bijzonder leuke vrijdagavond.

fashion-love-1

Naast de show werd er heel wat randanimatie voorzien. Vier foodtrucks, twee drankvoorzieningen, een afhaalpunt voor de goodiebags, een photobooth en Color Passport. Ik liet me het glas cava welgevallen terwijl ik eens snuisterde in m’n goodiebag. Om een goodiebag te bemachtigen moest je er snel bij zijn bij de inschrijvingen. Ik was heel wat leuke goodies rijker. In afwachting van de show trakteerde ik mezelf op een portie nacho’s. Zon, lekker eten en goed gezelschap, het zou een leuke avond worden.

Vlak na de klok van 19u werd de fashionshow op gang geschoten. Onder het motto “What kinda girl are you?” werd een heerlijke wintercollectie voorgesteld. Dapper van de modellen, winterkleren showen bij een zalige 28 graden. De collectie mocht er zijn. Ik gaf mijn ogen graag de kost en had toch een paar favorietjes. Winterkleren lijken me jaar na jaar toch nog net iets meer te liggen dan zomerkleren.

Meer dan een uur lang werden de leukste looks van de collectie geshowd. Een enthousiaste bende DDL-angels kwam keer op keer weer met bijzonder mooie outfits de catwalk op. Kiezen werd wel heel moeilijk. Er zaten echt veel leuke stuks tussen. Niet alles gemaakt voor mijn lijf maar wegdromen kan op zich ook geen kwaad ;).

Na de show werd de spiksplinternieuwe winkel geopend voor het grote publiek. Een stormloop naar de voordeur volgde op de show. Om binnen te geraken was het wat aanschuiven. Maar eens binnen konden we het prachtige interieur bewonderen. De vroegere winkel van Govaerts werd helemaal omgetoverd tot een prachtige concept store met heel wat leuke details.

Door de overrompeling na de show was het bijzonder moeilijk om de collectie op een deftige manier van dichtbij te bekijken. Ik laat de eerste drukte graag aan me voorbij gaan en ga wel eens terug als de rust is terug gekeerd. Dan kan ik met eigen ogen ook de goodies ontdekken die Decadence de Luxe aan haar collectie toevoegde. Sint-Truiden is een topwinkel rijker. Eentje waar ik zeker en vast nog regelmatig zal binnenspringen. Ik kijk nu al reikhalzend uit naar de volgende Fashion Love.

Getagd , , , , ,

Geef een reactie