Boekenwurm

Leeslijst #7

Oef. Eindelijk nog eens een nieuwe leeslijst. De boeken van leeslijst #6 hebben me de afgelopen weken helemaal opgeslorpt. Zo erg dat ik er zelfs niet toe kwam om mijn vaste magazines te lezen. Deze leeslijst staat dus helemaal in het tekenen van magazines, aangevuld met mijn nieuwe oogst uit de bib.

Magazines

  • Flair – Een hopeloze achterstand. 7 exemplaren liggen er op mij te wachten. En volgende week komt daar nog een 8e nummer bij. Hoog tijd om die achterstand in te halen.
  • Elle – Binnenkort verwacht ik het volgende nummer al en ik moet het vorige nog doornemen. Ai ai.
  • Flow – Twee nummers, de gewone en de special. Voor deze wil ik mijn tijd nemen. Een zenmomentje inbouwen met de laatste Flow.
  • Charlie – Een gloednieuwe Charlie. Eindelijk, hier heb ik echt naar uit gekeken.

‘Nieuwe’ magazines

  • Vogue Nederland – Ik gaf Vogue een hele tijd geleden al eens een kans. Niet meteen succesvol want ik was niet verkocht. Maar toen ik hem een tijdje terug in de Standaard Boekhandel zag ik liggen, vond ik hem wel mooi. Ik geef hem een nieuwe kans.
  • Cosmopolitan – Gestrand in station Leuven had ik zin in een nieuw boekje. Ik had Cosmopolitan al een paar keer zien passeren maar vond mezelf toch net iets te oud voor iets wat op het eerste zich eerder een jongerenblad lijkt. Ik kon het niet laten en nam hem toch maar mee.
  • Zoom.nl – Een fotografietijdschrift dat ik af en toe eens koop, in de hoop wat bij te leren.
  • Running.be – De fanatieke loper in mezelf had wat vakliteratuur nodig. Voor alles een eerste keer.

Bookzine

  • Bahamontes – Een pareltje waar ik tijd voor moet maken. Waar blijft die rustige zondag?

Bibliotheek

Getagd , ,

0 gedachten over “Leeslijst #7

Geef een reactie