CommCommComm

Terug naar school

Komende donderdag ga ik terug naar school. Avondschool. In functie van mijn job wel te verstaan. Van community management naar conversation design. Zo heet het. Het soort opleiding waar ik al lang naar zocht. PXL-Congress biedt het aan en ik ben benieuwd.

logo-pxl

Ik zocht al een tijdje naar een opleiding die in mijn kraam paste. Veel opleidingen of vormingen richten zich op communicatiemedewerkers zonder ervaring of communicatiemedewerkers die toevallig in de job zijn beland zonder een gepaste opleiding. En dan zit ik er vaak bij voor spek en bonen omdat ik de basis al wel mee heb gekregen, soms al 10 keer.

Toen ik de opleiding van PXL-Congress zag passeren op Facebook, zag ik mijn kans schoon. Dat was wat ik al lang zocht. Even aftoetsen en dan maar inschrijven. En donderdag is het dan zover, les 1. Ik zie het helemaal zitten en de curieuzeneus in mezelf is klaar om heel wat nieuwe tips en tricks te absorberen. Laat het allemaal maar komen, ik ben klaar om het in de praktijk om te zetten.

Getagd , , , , ,

0 gedachten over “Terug naar school

Geef een reactie