Struggle of life

As we speak #3

De afgelopen dagen en weken waren druk. Misschien wel net iets te druk. Mijn eigen schuld, ik had ze maar niet zo vol moeten plannen. Ik tel nu al af naar november. Dan wordt het gelukkig terug wat kalmer. Het zal deugd doen. Wat ik de afgelopen dagen allemaal deed? Ik lijst het graag even op.

Leest: Veel te weinig. Ik ben al 3 weken bezig aan ‘Lucien‘. Deels mijn eigen schuld (te weinig tijd om te lezen), deels de schuld van het boek. Je leest er binnenkort veel meer over. Mijn leeslijst #7 maakte al duidelijk dat daardoor al mijn andere leesvoer ook wat is blijven liggen. Zonde, want ik zou er zo graag terug invliegen. Nog even geduld. Vanaf november zal het beter gaan.

Eet: Te veel. De weegschaal is momenteel iets minder gelukkig. De koeken uit de kast te lekker. Ook dat is een projectje voor november. Dan heb ik tijd om m’n voedingspatroon wat uit te pluizen en er weer wat meer gezonde impulsen in te steken. Misschien moet ik me toch wat aan Pascale Naessens-koken wagen.

Sport: Veel. Dat houdt het vorige wat in evenwicht. En zorgt ook mentaal voor wat meer rust en ontspanning. Al moet ik me soms wel wat slepen om m’n loopschoenen aan te trekken maar eens vertrokken is de luie bui over. Drie keer per week probeer ik tijd te maken voor een Start 2 Run-les. Ik voel duidelijk de vooruitgang. Ik blijf volhouden. De koude krijgt me niet klein.

Luistert: Naar de nieuwe van Bastille. Wild World. Topplaat. Bastille is duidelijk een blijvertje. Ik tel nu al af naar hun concert op 1 februari. Ik moet er wel nog eens werk van maken om de nieuwe plaat ook op mijn iPod te droppen. Daarnaast ook een kleine guilty pleasure. Ik kocht de laatste CD van Justin Bieber. *SAY WHAT?* Oh ja! En hij is best nog wel goed.

Shopte: Bij Caleche. Totally in love met mijn nieuwe kleedje en cardigan van Julia June. Heerlijke snit, leuk stof en een zalig oversizede cardigan. Helemaal klaar voor de winter. Voor de rest niet meer geshopt, mijn bankrekening was gelukkig ;).

Kijkt vooruit: Naar november. De drukte wat achter de rug, wat meer dagen voor mezelf. En leuke plannen in de agenda. De laatste twee maanden van het jaar worden ongetwijfeld toppertjes. Wat vrije dagen, leuke weekendjes gepland thuis en op verplaatsing en vanaf 16 december ook 2,5 week verlof. Het zal deugd doen!

Getagd , , , , ,

0 gedachten over “As we speak #3

  1. Hoe fijn om het jaar af te sluiten met vakantie!!
    Lezen op de trein, lukt je dat niet? Sinds de zomervakantie probeer ik er terug een gewoonte van te maken…

Geef een reactie