Klein en groot geluk

4 iTunestoppers #2

Het bleef lange tijd stil in mijn iTunes. Figuurlijk dan. Want ik kocht bijzonder weinig plaatjes de afgelopen maanden. Onlangs schakelde ik terug een versnelling hoger. Ik zet je graag mijn 4 toppers van de afgelopen weken op een rijtje.

1. Bastille – Wild World

bastille-wild-world

Mijn absolute favoriet van de afgelopen weken. Een topplaat die de vorige moeiteloos evenaart. Ik kijk nu al uit naar Bastille in het Sportpaleis in februari. Dat kan niet anders dan een topconcertje worden. Dit is weer zo’n plaat die ik grijs ga draaien.

2. Years & Years – Meteorite

years-years-meteorite

Plots was hij daar. Een nieuwe single van Years & Years. Het hoogtepunt van mijn dag toen. Superenthousiast was ik toen ik de nieuwe single hoorde. Het was pas achteraf dat ik doorhad dat hij bij de nieuwe Bridget Jones film hoorde. Sneller als een wervelwind stond hij in mijn iTunescollectie! Dansen, dansen, dansen!

3. Justin Bieber – Purpose

justin-bieber-purpose

Ik ben gezwicht. Oh ja! Voor de catchy liedjes die Bieber de laatste uitbrengt. Guilty pleasure. Gun het mij! Ik word best wel vrolijk van die plaat. Al zal ik niet snel een Belieber worden denk ik ;). Maar toch, voor zo af en toe eens tussendoor moet dit kunnen.

4. Bruno Mars – Unorthodox Jukebox

bruno-mars-unorthodox-jukebox

Een gouwe ouwe die al lang op mijn verlanglijstje stond. Ik heb hem eindelijk aan mijn collectie toegevoegd. Ik ben wel fan van de muziek van Bruno Mars. Een leuke beat, net dat tikje anders dan de doorsnee popsong.

Wat zijn jouw topplaten of -nummers van de afgelopen weken? Tips zijn welkom!

Getagd , , , , ,

Geef een reactie