Boekenwurm

Leeslijst #8

Eindelijk een nieuwe leeslijst. Ook al is ze helemaal niet zoals ik zou willen. Ze staan volledig in het teken van ‘achterstand inhalen’. Die hoop magazines moet er gewoon door deze vakantie en dus blijf ik nog even voorzichtig op vlak van boeken lezen.

Magazines

Na het zien van die stapels nam ik een drastisch besluit. De abonnementen die lopende zijn, zou ik niet verlengen. Enkel voor prachtblad Bahamontes maak ik een uitzondering. De andere magazines zal ik dan wel eens in een krantenwinkeltje kopen als ik daar nood aan heb.

  • Fashionista – Een probeerseltje dat ik in de krantenwinkel zag liggen. Zelfs aan dat kleine boekje ben ik nog niet toe gekomen.
  • Vogue – Twee nummers heb ik liggen. Uit pure nieuwsgierigheid. Vroeger stelde het mij teleur, benieuwd of ze me nu kunnen overtuigen.
  • Zoom.nl – Vakblad voor de fotograaf. Een hobby waar ik de afgelopen maanden veel te weinig tijd in stak. Maar goed de prioriteiten liggen momenteel ergens anders.
  • Running.be – Vakblad voor de loper. Een hobby die al helemaal niet meer aan bod kwam de laatste weken. Wie weet brengt het nieuwe jaar wel nieuwe voornemens.
  • Flow – Ik loop nog één nummer achter. Hop hop hop dus op die achterstand in te halen. Een abonnement dat ik zal stopzetten van zodra het jaar rond is.
  • Flair – De laatste nummers zijn in mijn bus aan het vallen. Een tweede abonnement dat dus afloopt. Het werd wat te veel van het goede en ik wil graag meer in mijn boeken duiken.

Bookzines

  • Bahamontes – Ik loop 2(!!!) nummers achter. Schande. Schaamtelijk. Daar moet ik dus hoogdringend verandering in brengen.

Boek

  • Dik. Lelijk. Wijf. van Anke Wauters – Laat ons weinig ambitieus beginnen aan die stapels boeken. Eén boek uitlezen in de komende twee weken, dat zou hopelijk moeten lukken. Een titel die me vastgreep en niet meer losliet toen ik het in de media zag verschijnen. Ik ben benieuwd om het te lezen. Ik verwacht er best wel veel van.
Getagd , , , , , ,

0 gedachten over “Leeslijst #8

Geef een reactie