CommCommComm

1 jaar Perfect Imperfect!

Best wel trots. Mijn blog bestaat vandaag exact 1 jaar! Een jaar vol schrijfsels en pennentrekken. Een deugddoend jaar, een jaar waarin ik het schrijfplezier terug vond. Tijd om toch even terug te blikken op het afgelopen jaar.

1-jaar-perfect-imperfect

Een jaar geleden begon het terug te kriebelen. Mijn vorige blog had ik afgesloten maar het voelde niet goed. Er bleven ideetjes door mijn hoofd spoken en mijn vingers kriebelden om terug te schrijven. Na wat wikken en wegen hakte ik de knoop door. Ik zou terug een blog opstarten.

Een jaar later heb ik alles behalve spijt. Ik had nooit durven denken dat ik een jaar later sta waar ik nu sta. Ik ben best wel tevreden en trots hoe alles het afgelopen jaar gelopen is. M’n blog is een weerspiegeling van wie ik ben en wat ik doe zonder persoonlijk te worden. Ik kan er mijn ei in kwijt en dat is wat ik vooraf voor ogen had.

Dankzij mijn blog heb ik het afgelopen jaar heel wat leuke mensen leren kennen. Ik heb heel wat leuke blogs ontdekt. En ik ging een paar leuke samenwerkingen aan. Samenwerkingen zonder al te veel verplichtingen, waarin ik nog steeds mezelf kan blijven en ook kritisch kan en mag zijn. Het beperkt zich voorlopig tot twee en daar ben ik best tevreden mee. Ik wil zeker niet té afhankelijk worden van anderen. Ik heb gemerkt dat ik blogs die constant gesponsorde producten reviewen ook niet leuk vind, dat zijn blogs die persoonlijkheid missen. Dus ik wil gewoon op mijn huidige elan verder gaan.

Hopelijk hebben jullie al evenveel plezier beleefd aan Perfect Imperfect als ik? Ik ben nog niet van plan om te stoppen dus ik brei er graag nog wel wat stukjes aan!

Getagd , , ,

0 gedachten over “1 jaar Perfect Imperfect!

Geef een reactie