Klein en groot geluk

Geef om haar!

3 jaar heb ik er voor gespaard. 3 jaar! Maar afgelopen woensdag was het EINDELIJK zover. Ik zou m’n lange lokken laten afknippen voor het goeie doel. Think Pink. 28 cm haar ben ik kwijt. De mopjes à la ‘uw haar is uitgevallen’ vliegen me momenteel rond de oren.

think-pink-1

Ik heb de laatste jaren altijd lange lokken gehad. Maar niet lang genoeg om er zomaar 20 cm van af te laten knippen en toch nog een leuk kapsel over te houden. Maar de Think Pink-campagne ging wel leven. Waarom zou ik mijn haar niet kunnen laten groeien om het later te doneren? A girl with a plan dus.

Een paar keer per jaar trok ik nog de kapster om m’n puntjes gezond te houden. Want dat bleek toch een opgave. Eerst olie op de puntjes, dan wassen met shampoo en afwerken met conditioner. Elke keer opnieuw. Want mijn puntjes bleken toch wel heel kwetsbaar. Maar goed, mits wat aandacht, geen probleem.

think-pink-2

Afgelopen woensdag zat ik dus in de kappersstoel. En er ging maar liefst 28cm ineens van af. Veel meer als ik verwacht had, want eigenlijk ging ik uit van het minimum. En dus loop ik nu plots van de ene dag op de andere rond met een kort kopje. Een aanpassing, heel wat gewicht minder maar niet minder tevreden.

Getagd , , , , ,

0 gedachten over “Geef om haar!

  1. Super !! Lien donneerde die van haar 2 maanden geleden al, en Kaat wacht vol ongeduld tot ze de 20cm bereikt heeft (waarschijnlijk proberen we binnen een week of 2)…

Geef een reactie